Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Rozmaringos báránycsülök @ Szent Jupát, Budapest

2013. január 06. - Csabi Konyhája

Ezúttal egy éttermi látogatás élményei kerülnek górcső alá, ami történetesen életem csapatépítő tréningjéhez kapcsolódik. Kezdődött minden egy leírhatatlanul felejthetetlen barlangászással a Pál-völgyi-barlangban, ami után a budai Szent Jupát étterem felé vettük az irányt! Éttermekben mindig igyekszek valami igazán különlegeset választani, ez esetben pedig az étlap különösen feladta a leckét, hiszen a kínálat nem fukarkodott ínyencségekben.

Végül hosszas vívódás után a rozmaringos báránycsülökre esett a választásom burgonyás tojáslepénnyel és pirított káposztával, míg a többiek azt hiszem kivétel nélkül valamilyen steaket rendeltek. Az ízlésesen összeállított tál nem csak a szemnek, de a szájnak is igen kedves volt, hiszen nem igazán találtam kivetnivalót az ételben. Lehet hogy nem éppen úri szokás étteremben egymás tányérjáról lopkodni, de azért ahogy az lenni szokott, ment a cserekereskedelem rendesen, így egészen magabiztosan kijelenthetem, hogy valamit tudnak a Szent Jupát étteremben! ;) Mi pedig az utolsó falatok lenyelését követően a nap megkoronázásaként jó alaposan kiáztattuk magunkat a Széchenyi Fürdőben! Lehetnének sűrűbben is ilyen csapatépítő tréningek...

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr898577538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása