Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

A Bamba Marha júliusi ajánlata: Olasz Burger

2016. július 18. - Csabi Konyhája

Az már ugye senkinek sem kéne, hogy újdonság legyen, hogy ha új hónap, akkor új spéci ajánlat a Bamba Marhától, hiszen január óta folyamatosan előrukkolnak valami friss összeállítással, ami csak egy hónapon keresztül elérhető az üzletben. A múlt havi bárány ügyet sajnos kihagytam, pedig nagyon kíváncsi lettem volna rá, viszont a mostani olaszos összeállítás is elég kecsegtetőnek bizonyult első olvasatra és látásra!

dsc07713.JPG

Na de nézzük, hogy pontosan miről is van szó! "A zsömle jelen esetben ciabatta lett, melyet bazsalikom-pesztóval kenünk, a marhahúspogácsára mozzarellát olvasztunk, a roppanósságért pedig a szalámi-chips tehető felelőssé."  Mellé Bamba krumplit kértem illetve a szintén újdonságok táborát gyarapító baconnaise szószt, ezt az egészet pedig egy jó kis almafröccsel öblítettem le. A burger elég erős már ránézésre is, anno a TABASCO workshopon megismert baconnaise szósz pedig itt is kiválóan muzsikál a továbbra is hibátlan krumplival együtt. Bár a Bamba Marha eddig is nagyon erős volt szószokban, de ezt most tényleg mindenkinek nagyon csak ajánlani tudom, nagyon nagy megfejtés!

Mostanában több nagyon pozitív élményem is volt ciabattával operáló burgerek esetében, ez itt sincs másként. Nagyon jó puha, friss az egész, masszív keretet biztosít miközben mégsem bántó, nem vágja szét a szám, nem túl tömör, teljesen optimális. Ami az ízvilágban abszolút uralkodó, az természetesen a pesto, amivel engem nagyon meg lehet nyerni, mivel nagy kedvencem az aszalt paradicsommal együtt, szóval elég nagy előnnyel indult nálam ez a hambi. A szokásos módon magas minőségen muzsikáló húspogácsa alá rukkola és lilahagyma került még, illetve ezúttal cheddar helyett mozzarella olvadozik a hús tetején, valamint szalámichips teszi teljessé a képet. Jó szokás szerint iszonyatosan szaftos, lucskos az egész burger és tökéletesen hozza azt az élményt, amire a hivatalos promo fotó illetve a leírás alapján számítani lehet. Ha éled az olaszos ízvilágot, és kíváncsi vagy hogy mindezt hogyan lehet egy hamburgerben visszaadni, akkor ne hagyd ki a Bamba júliusi ajánlatát, mert ez bizony eléggé rendben van így!

dsc07718.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr678897916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása