Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Lazacos kemencés szendvics a Don Pepe új nagy dobása!

Ismét a csúcson kedvenc szendvicsem.

2017. november 23. - Csabi Konyhája

Májusban üstökösként robbant be minden idők legdögösebb szendicsével a Don Pepe új termékcsaládja és instant fanatizmusom ugyan a folytatásban kissé hanyatlott, most, a negyedik fordulóban elérkezett a nagy visszatérés pillanata és már itt az elején lelövöm a poént, miszerint elég menő lett a novemberi kemencés szendvics, amiben a lazac játssza a főszerepet! A helyszín ezúttal is a békásmegyeri családias kis egység volt.

dsc04124.JPG

Már első ránézésre is örömmel konstatáltam, hogy ismét az első élményhez hasonlóan prémium minőségű a pékáru. Az ízre és állagra is tökéletes ciabatta tetejére rengeteg mozzarella lett nagyon gusztusosan olvasztva, ami ugyanúgy alul is megtörtént, és erre lett halmozva rengeteg avokádós sajtkrém, bébiparaj, paradicsom, a főszereplő füstölt lazac, majd mindez két tükörtojással lett befedve. Szerencsére nem csak kinézetre volt rendkívül dögös az egész, hanem az ízek is rendkívül fenséges összhangban járták táncukat a számban. Mindenből pont annyi került a szendvicsbe, hogy egyik összetevő se került túlsúlyba, végig nagyon egységes összhangban jöttek az ízek minden egyes falatnál. A lazac abszolút kiváló zászlóvivő volt, ami után nekem az avokádós sajtkrém volt a kedvencem, de bizony itt egészében működött nagyon jól az egész. Ezúttal egyértelműen jár a gratuláció a hibátlan kivitelezésért! Őszintén örülök, hogy ismét egy ilyen pozitív élménnyel gazdagodtam és izgatottan várom, vajon milyen lesz a következő szendvics összeállítás...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr613344749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása