Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Caramba! Már megint hiba csúszott a folyamatba

A Don Pepe új szendvics különlegessége is elhasalt a konyhában.

2018. február 18. - Csabi Konyhája

Nagyon lelkes voltam, amikor megláttam a februári ajánlatait a Don Pepének, hiszen pizza, hamburger és szendvics fronton is egészen extrém és roppantul kívánatos összeállításokkal rukkoltak elő. Aztán sajnos jött a pizzás csalódás, és kissé félve ugyan de második körben a Caramba! névre keresztelt havi kemencés szendvics különlegességgel (1880.-) próbálkoztam az óbudai egységben, ahol az utóbbi időben ebben a műfajban mindig magas minőséget sikerült produkálni.

dsc04556.JPG

Első ránézésre erősnek bizonyult a szendó, konkrétan ömlött ki belőle minden hozzávaló, bár leginkább a szószok. Lelkesedésem tapintás hatására erőteljes csalódásba fordult, mivel a szendvics még csak langyos se volt, de cserébe teljesen hideg. Komolyan, olyan érzés volt, mintha az egészet a hűtőből vették volna ki. A szendvics egyik felének elfogyasztása után komolyabban is szemügyre vettem a hozzávalókat és megint fájdalmas következtetésre kellett jutnom. Az, hogy mozzarellát nem igazán találtam, még a kisebbik baj, de a leírás szerinti kukoricás sajtszósszal és besamellel serpenyőben átforgatott darált marhából igazából szinte csak a szósszal találkoztam, viszont egy rendkívül alapos keresgélést követően sikerült 3 apró szem darált húst is találnom. Bacon kockából viszont egy szem nem sok, annyi se került az összeállításba, cserébe annál több  kukorica, bab, jalapeno, tejföl, salsa és guacamole, a pizzához hasonlóan megint csak egy fura vega érzetet keltve ezzel.

Rendkívül sajnálom, hogy megint a konyhában hasalt el az egyébként szemrevaló és ínycsiklandozó összeállítás, de egy ilyen hiányos és jéghideg kemencés (értitek: KEMENCÉS!) szendvics elfogyasztása közben a következő fájdalmas vicc jutott eszembe és már csak röhögni tudtam magamban, kínomban:

-Van nálatok melegvíz?
-Van, csak hideg

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr2213660358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása