Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Burger Mustra #147 - Rojda Grill Restaurant, Bécs (Ausztria)

2018. április 09. - Csabi Konyhája

A kettes számú tesztelés Bécsben történt a sokak számára biztos ismerős Viper Room névre hallgató szórakozóhely tőszomszédságában. A koncertünk előtt kebaboztunk egyet, ami egy elég erős felütésnek bizonyult, hiszen mind ízre mind adagra egészen kiválóan teljesített és hamar megakadt a szemem az étlap burger szekcióján. Ugyan én nem nagyon hiszek abban, hogy egy kebabozónál érdemes lehet igazán jó burgert keresni, de mivel a másnapot is itt töltöttük, adta magát, hogy mégis tegyek egy próbát.

dsc04765.JPG

dsc04757.JPG

dsc04760.JPG

A hely és a személyzet is egyébként rendkívül szimpatikus, a választékban helyet kapott 5 burger közül pedig a Bacon Chili Cheesburger lett nálam a befutó, hasábburgonyával, ami alapértelmezés szerint járt hozzá. 8.90€ volt az ára, azaz kb. 2700, ami ugye nem kevés, de szerintem ez itt egy normál árfekvésnek számít. Egy teljesen átlagos burgerre voltam felkészülve, de azért picit bíztam a csodában. Első körben elég erőteljesen sikerült meglepni a burger méretével, amit egész nyugodtan nevezhetünk giga burgernek! A zsemle már ránézésre is a szokásos előrecsomagolt fajta, de meglepően jól muzsikált és az összetevők mennyiségére sem lehetett panasz. Igazi szósz cunami uralta az összképet kukoricával, jalapenoval, lilahagymával, egy szelet szerencsétlen paradicsommal, uborkával és salátával. A hústól ilyen esetben nyilván sosem várok csodát, de egész rendben volt és szerencsére nem volt papírvékonyra se lapítva, illetve szépen kitöltötte a méretes bucit. Amit viszont nagyon sajnáltam, hogy nevével ellentétben, ebbe a burgerbe bizony nem került bacon. A mirelit krumplival se volt gond, összességében nézve pedig egy baromi kiadósat kajáltam. Nyilván nem egy gasztronómiai csoda, ami itt történik, de jelen esetben a célnak megfelelt.

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr9013816236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása