Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Csabi Konyhája & Grebb Burger Party

Viharsarokban debütál az eseménysorozat

2018. június 24. - Csabi Konyhája

Elérkezett a várva-várt pillanat! 5 sikeres budapesti szezon után vidéken folytatódik a Csabi Konyhája eseménysorozat! Ráadásul nekem ez ugye hazai terep, az pedig külön öröm, hogy egyik nagy kedvencem, a békési Grebb biztosít terepet a mókához!

cskgrebb2.jpg

Sokat gondolkoztam, vajon milyen burgert vessek be, végül egyik nagy közönség és személyes kedvenc, a Nachos Burger mellett döntöttem, ami egyéni és ellenállhatatlan ízvilágával garantáltan elégedettséggel tölt el minden burger rajongót! Az alapanyagok felől senkinek se legyen kétsége, hiszen a sokak számára már jól ismert legmagasabb minőséget képviselik és helyi manufaktúrák kiváló termékeiről van szó, az összeállítás magas minőségéért pedig személyesen én kezeskedek. Gyertek-gyertek, csapjunk egy hatalmas partit a Grebb mögött található kis téren, egyetek-igyatok-mulassunk, érezzük fantasztikusan magunkat!

35849037_2536426123050278_2133569448609579008_n.jpg

Lássuk hogyan is épül fel pontosan ez a csoda! A Grebb burgerek alapjául szolgáló buci pirítását követően az alsó felét finoman csípős salsa szósszal fogom megkenni, majd sajtos tortilla chips, jégsaláta és pár szelet savanyított jalapeno társaságában ágyazok meg a 15 dkg-os húspogácsának, amire spéci lilahagymalekvárt halmazok és dupla adag sajt fog olvadozni rajta. Végül pirított göngyölt császárral koronázom meg, a buci tetejének pirított oldalát pedig spéci korianderes tejföllel fogom megkenni a tökéletes ízélmény és a totális katarzis elérése végett.

Facebook esemény

Képgaléria

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr2114067755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása