Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csülöksonkás omlett bagettben

2013. február 12. - Csabi Konyhája

A tojás rendkívül hálás alapanyag és önmagában is sokféleképpen el lehet készíteni, hiszen elég csak a főtt tojásra, a rántottára, a tükörtojásra, vagy épp a most szóban forgó omlettre gondolni. Ráadásul az omlettnek is rengeteg variánsa létezik, én ezúttal azzal dobtam fel a dolgot, hogy egy friss bagettbe töltöttem bele a végeredményt!

Az omlettet némi csülöksonka hozzáadásával bolondítottam meg, illetve az sem mellékes, hogy libazsírban sütöttem meg. miután elkészült egy friss bagettbe tettem bele a formára vágott omlettet, amire aztán reszelt sajtot és paradicsomszeleteket is tettem. Igazán laktató és gyors ebéd volt ez!

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr198577494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.