Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Mustáros-tárkonyos pulykaragu sajttal egybesütve

2013. február 13. - Csabi Konyhája

Ahogy azt már korábban többször is kifejtettem, nagyon szeretem a tésztás kajákat. A már alapból is szuper ételt pedig úgy lehet a legtöbbször egy még magasabb szintre emelni, ha jó sok sajttal megszórva a tetejét sütőben még jól összesütjük az egészet. Ez esetben sem tettem másképp.


Alapanyagként ezúttal pulykacombfilét használtam, amiket kisebb kockákra vágtam, majd a már megpárolt hagymára dobtam és együtt pirítottam tovább. A szokásos fűszerezésen túl jó sok mustárt és tárkonyt adtam még hozzá majd egy kis víz hozzáöntését követően puhára főztem. A végéhez közeledve még hozzáöntöttem 2 dl tejszínt, összeforraltam. Ezután a már kész tésztával jól összekevertem, beleöntöttem egy tepsibe, a tetejére jó sok reszelt sajtot szórtam, majd szép pirosra sütöttem. Nyami! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr128577492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.