Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Itt jártam: Retró Lángos Büfé, Budapest (Arany János utcai metróállomás)

2015. május 05. - Csabi Konyhája

Korábban az Arany János utcai metróállomással kapcsolatban csak egy éjjel-nappali gyrosos élt az emlékemben kajafronton és nemrégiben arra járva az éhenhalás küszöbén volt szerencsém felfedezni ezt a Magyar népmesék designnal operáló kis büfét, így a tervezett gyrost gyorsan le is cseréltem egy lángosra inkább...


A választék valami félelmetes. Vannak ugye sima és töltött lángosok, de a feltétek, illetve töltelékek variációja közel végtelen. Nekem rögtön meg is akadt a szemem az Atomtámadás nevezetűn, amibe sonka, bacon, kolbász, háromféle erőspaprika, paradicsom és sajt került, a teteje pedig jól meg lett kenve tejföllel illetve fokhagymás szutymákkal. Az egyszemélyes hadseregként dolgozó fiatalember gyorsan és hatékonyan végzi munkáját, ráadásul még megnyerő figura is. Ja és az árak pedig iszonyatosan barátiak, ez a szóban forgó lángos például 790 forintba került.

Az első harapás meghozta a várt katarzist, bár az éjszaka közepén kissé ittasan talán könnyebben becsapható az ember... de nem, ez tényleg rendben volt!!! Maga a lángos és az összeállítás is. Az egyetlen fekete pont a kolbásznak csúfolt szalámiért jár, amiből ráadásul sikerült kifognom egy óriási mócsingos darabot, de ettől függetlenül én csak a szépre emlékszem... Illetve bátran ajánlom másoknak is tesztelésre a helyet, ahol egyébként még elég sok minden más is kapható. Hétköznap hajnal kettőig, szombaton pedig vasárnap reggel 6-ig lehet falatozni!

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr78577062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2016.11.25. 15:49:29

Lehet, hogy piásan rendben van ez az atomtámadás hely. Ma toltam itt egy sajtos tejfölös lángost. Hááát, bazzeg...sületlen, vastag szar volt. Soha többet!!!

Csabi Konyhája · http://csabikonyhaja.blog.hu 2016.11.27. 14:54:20

@Burgermeister: ejha, hát sajnálom a rossz élményt. mondjuk nem egyedi eset, hogy mondjuk nekem valami ízlett valahol, illetve pozitív volt az élményt, másnak meg nem. vagy épp fordítva. sajnos kevés olyan hely van, ahol stabilan tudják tartani a minőséget.
süti beállítások módosítása