Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

A Don Pepe októberi extra pizzája minden húsimádó beteljesült álma

Ez tényleg nem vicc, ennél durvább összeállítás nem létezik!

2018. október 24. - Csabi Konyhája

A Don Pepénél nem viccelnek ha brutális adagokról, elmebeteg összeállításokról van szó. Az október havi extra pizza már a harmadik megjelenése a rétegelt, dupla tésztás supreme családnak és hát mondhatni biztosra mentek az ötletgazdák. Már az igencsak hangzatos 8 HÚSOS BBQ PIZZA, a promo fotó és a…

Tovább

Zöldséges, pikáns csirkemellcsíkok

Egzotikus ízvilágú egytálétel néhány egyszerű lépésben

Nagyon szeretem a keleties, egzotikus ízvilágú ételeket, ehhez képest viszonylag ritkán szoktam ebben a témakörben alkotni, ha mégis, akkor az esetek többségében leves a végeredmény. Jelen recepthez egy üveg bambuszrügy adta az inspirációt és mondhatni hamar összeállt fejben az elkészítendő mű.

Tovább

II. Csabi Konyhája & Grebb Burger Party

Ismét egy spéci brutál burgerrel készülünk az eseményre!

A júniusi első közös hamburger party után elérkezett a várva-várt folytatás! Ismét egy korábban már jól bevált, a budapesti burger fanok számára már-már legendásnak számító burgerem kerül terítékre egy kicsit Grebbesítve. Az évszakhoz kiválóan passzoló kicsit disznótoros jellegű összeállítás PIGGY…

Tovább

Brutális kemencés hamburger szendvics a Don Pepe havi ajánlata

Egy igazán belevaló szendvics bomba!

A Don Pepe kemencés szendvicsei egy rendkívül dögös szegmense az étteremlánc kínálatának és elérkezett az ideje, hogy október hónapban megtörténjen az elkerülhetetlen és összeházasítsák a hamburgerrel. A Ciabattás Mediterrán Burger (2790.-) névre keresztelt végeredmény pedig a promo fotó és a leírás…

Tovább

Viharsarki húsimádat - 2. Grebb-Kígyós BBQ Party

Hatalmas zabálás családias hangulatban

A BBQ már hazánkban sem számít feltétlenül újdonságnak, de vidéken még mindig erősen feljövőben van és még mindig vannak emberek, akik csak ismerkednek a műfajjal, illetve nem mindenki van még teljesen tisztában a műfajjal és bizony van még mit dolgozni azon, hogy mindenki képbe kerüljön. De nincs…

Tovább