Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Csabi Konyhája & Stop Burger Party

Mogyoróvajas hamburger? IGEN! Ezt muszáj kipróbálnod!

2018. december 11. - Csabi Konyhája

Első alkalommal kerül megrendezésre a Csabi Konyhája és a Stop Burger közös eseménye, aminek a keretein belül egy egészen egyedülálló, bombasztikus ízvilágú burgert kóstolhattok meg! Sokat agyaltunk és egyeztettünk, mire megszületett ez a különleges burger, ami a tesztsütésen és az első kóstoláson is jelesre vizsgázott! Gyere el és kóstold meg Te is december 15-én, szombaton ezt a nem mindennapi összeállítást!

flyer_k_sz_2.jpg

Nemrég az első burger teszt alkalmával nem csak egy fantasztikus élménnyel gazdagodtam, de rögtön össze is komáztam a békéscsabai Stop Burgeres srácokkal, így aztán eléggé adta magát, hogy csináljunk egy közös őrületet. Az elgondolást gyorsan tettek követtek és bizony izgatottan várom, várjuk, hogy milyen fogadtatásra talál majd ez a tényleg igazán különleges összeállítás:
Házi buci, spéci tejszínes-mogyoróvajas-gyömbéres szósz, jégsaláta, paradicsom, csemege uborka, 15dkg marhahúspogácsa, hagymalekvár, edami sajt corn flakes bundában, bacon

Facebook eseményért kattintsatok ide.

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr7514432190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása