Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Csabi Konyhája X Hari Kebab Burger Party

2019. január 21. - Csabi Konyhája

A nagysikerű kebab party után máris itt a folytatás, ami mi más is lehetne, mint egy fergeteges burger party! A helyszín ismételten a Hari Kebab lesz, ahol korábban már teszteltem a hamburgert (erről látható egy kép alább), ami számomra mindig is egy kebab idegen műfaj volt, de itt a Harinál sikerült a burgerrel is elkápráztatniuk, most pedig felkértek, hogy együttes erővel emeljük egy még magasabb szintre a receptúrát egy közös hepaj keretein belül, hogy aztán a már megkezdett úton haladjon tovább történet.

hambiparty.jpg

Szóval ez egyfajta visszatérő és megújuló burger party a Hari Kebab számára, én pedig igyekszek a tudásom legjavát beletenni a műbe, csak mint mindig. Ami biztos, hogy a kebabnál is használt helyben kelesztett és frissen kisütött pita a keret, ami ugye már eleve egy elég erős kiindulási pont. Hús fronton a Bikini Beach teraszon megtartott rendezvényeken megismert húspogácsa fog visszaköszönni egy kicsit megemelt, 18dkg-os formában, spéci fűszerezéssel. Zöldségek terén kerül az összeállításba jégsaláta, paradicsom és grillezett hagyma, de persze nem maradhat el a sajt se, ami jelen esetben egy jó kis mozzarella lesz, és az egész összeállítást két szelet ropogósra sült baconnel és a házi szószok valamelyikével koronázzuk meg kívánság szerint.

36340449_2139875706258246_4428731359489425408_o_1.jpg

Ami biztos, hogy kiadós adagokban és fenséges ízekben most sem lesz hiány, és a hűtőt is feltankoljuk kézműves sörökkel, csak a miheztartás végett. A hambi mellett pedig az étlap többi ínycsiklandozó tagját is lehet majd kérni, ha esetleg valaki nem elégszik meg a burgerrel, vagy netán vinne haza a családnak, mert hát legutóbb erre is volt példa, haha.
Várok tehát sok szeretettel mindenkit január 25-én pénteken 17:00 kezdettel az István u. 6. szám alatt található Hari Kebabban egy kiadós burgerezésre! Yo!

Facebook eseményért katt ide

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr5814550750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása