Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

TOTÁLIS ŐRÜLET: dupla bacon dupla sajtburger supreme pizza a Don Pepénél!

Ismét egy olyan töltött, rétegelt, dupla tésztás pizzát alkottak, amitől eldobod az agyad

2019. június 23. - Csabi Konyhája

A Don Pepénél júniusban különösen erősre sikeredtek az újdonságok és korábban már írtam is egy extrém házasításról, nevezetesen a HamHotBurDogGer visszatéréséről, most viszont egy olyan brutális pizzáról kell beszámolnom, ami még engem, a sokat látott, sokat kóstolt gasztrobloggert is alaposan megleckéztetett. A Supreme Pizzacsalád mindig egy felejthetetlen gasztronómiai élménnyel kecsegtet, nincs ez másként most, a dupla bacon dupla sajtburger pizza esetében sem. (2990.-)

dsc07059.JPG

Ezúttal a békéscsabai étteremből rendeltem előre megadott időpontra és már ezért is jár a dicséret, mivel nem csak hogy percre pontosan, de még inkább néhány perccel hamarabb (tehát semmiképp sem később) érkezett a futár, ami azért tekintettel az ebédidőre mindenképpen dicséretes. A dobozt átvéve ért az első sokk, miszerint iszonyatos súlya van a pizzának, de hát nem véletlenül. Ilyen brutális feltét cunamival azért nem minden nap találkozik az ember! Cheddar sajtszósz, paradicsom, hagyma, fűszeres darált marhahús, bacon és rántott hagymakarikák díszelegtek a felső rétegen, miközben cheddar sajtszósszal, bacon kockákkal, fűszeres darált marahússal és mozzarellával volt töltve az alsó réteg. Ez már tényleg kegyetlen!!!

Az első falatoktól a legdurvább katarzis kerített hatalmába, hiszen a rengeteg darálthús, az rendkívül hangsúlyos bacon mennyiség és az őrületes mennyiségű nyúlós és folyós sajt olyan élménnyé áll össze, amilyet azért nem minden nap tapasztal meg az ember. Őrületes, döbbenetes élmény. A pizza felét elfogyasztva pedig igencsak emberes jóllakottság lett úrrá rajtam, úgyhogy meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg többet magamba tömjek. Azt külön kiemelném, hogy hidegen is fenséges élményt nyújtott a maradék elfogyasztása és hát bizony én ezt nagyon feltenném az állandó étlapra, mert ez egy olyan összeállítás, amiért bármikor szívesen újra feláldoznám magam a kajakóma oltárán. Hús- és sajtimádóknak szigorúan ajánlott, kötelező próbatétel, már csak néhány napig, júniusban a Don Pepe kínálatában!

dsc07060_1.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr8414906604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása