Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Satay csirke egy pizzán? Persze, hogy a Don Pepénél!

Egy nagyon menő ázsiai ízbomba a végeredmény

2019. október 10. - Csabi Konyhája

A Don Pepénél továbbra sem kell a szomszédba menni egy kis őrületért, meghökkentő ételpárosításért, keresztezésért. Ezúttal a satay csirke esett áldozatául a megpizzásításnak, én pedig izgatottan vártam a futár érkezését. Íme a szikár tények: currys sajtkrém, mozzarella, wok zöldségmix, roston sült csirkemell, mangós-kókuszos-satay szósz, mogyoró (2990.-)

dsc07552_1.JPG

A dobozt kinyitva ránézésre nagyon jól hozta a promo fotón látottakat a pizza, és ezúttal az általam sokszor kritizált középen helyet foglaló mártogatós kis tésztakosár is a lehető legjobban sikerült, hiszen könnyedén fel lehetett emelni, nem szakadt szét és nem is ragadt bele az alap pizzába. A roston csirke puha, omlós volt, akár külön mártogatva, akár a kivágott pizzaszeleten hagyva tökéletesen működött. Az egész ízvilágot egy kellemesen édeskés, minimálisan pikáns csípősség járta át, ami engem azonnal elvarázsolt. Nem igazán találkoztam még ilyen ízvilággal korábban pizzánál, de ezt a lehető legtökéletesebben sikerült megalkotni a Don Pepének. Iszonyat farkaséhesen kezdtem neki és az utolsó falatokat már csak becsületből fogyasztottam el, illetve egész egyszerűen nem bírtam abbahagyni a falatozást, annyira rabul ejtett a mesés ízvilág. A wok zöldség keveret is maximálisan teljesített, a currys sajtkrém és a mangós-kókuszos-satay szósz párosa pedig azonnali rajongást és függőséget váltott ki nálam, így aztán mi mást is adhatnék mint egy csillagos ötöst a Don Pepe október havi extra pizzájára!

dsc07551_1.JPG

dsc07553.JPG

dsc07554_1.JPG

A nagy falatozás közben viszont megakadt a szemem a számlán feltüntetett ajándékra, amit aztán később a facebook oldalon is láttam, miszerint ebben a hónapban minden házhoz rendelt pizza mellé ajándék MIZO MILK SHAKE jár, ami bizony jól is esett volna a pizza elfogyasztása után, de sajnos ez jelen esetben elmaradt, lemaradt. Nem tudom, hogy a futár feledkezett meg róla, vagy eleve be se került a táskájába, a lényegen végülis nem változtat. Kár érte, de ez a hibátlan pizza élményen persze így sem változtat.

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr6115208024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása