Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

II. Csabi Konyhája & Chili House Burger Party @ Nagymegyer, Szlovákia

Főszerepben egy régi nagy kedvenc: NACHOS BURGER

2020. július 15. - Csabi Konyhája

Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt volt először Csabi Konyhája Burger Party a nagymegyeri Chili House-ban, ami a mai napig az egyik legdurvább, legpörgősebb események egyike volt és nagyon nagyon sok jó élménnyel gazdagodtam, gazdagodtunk, így aztán nem is volt kérdéses a folytatás! Ezúttal is egy korábban már többször nagy sikerrel elkészített burger csodával készülök, amibe természetesen azért most is kerül majd némi újdonság, egy kis csavar az alap koncepción felül.

csk_chili_est_reszletek_2.jpg

NACHOS BURGER
A kiváló minőségű házi buci alját némi pirítást követően egy finoman csípős salsa szósszal fogjuk megkenni, majd házi készítésű tortilla chipsszel és némi jégsalátával ágyazunk majd meg a 16dkg ír marhahúspogácsának, amire cheddar sajtot olvasztunk sütés közben. Megkoronázzuk két szelet ropogósra sütött baconnel, a buci tetejét pedig egy spéci korianderes-lime-os tejföllel kenjük meg. Az ízélmény egyszerűen leírhatatlan, garantált katarzis és páratlan gasztronómiai ízorgia! A burger mellé jó szokás szerint különböző spéci söröket is lehet kortyolni majd és ahogy legutóbb, úgy most is képviselteti magát a Burning Angel Chili is jófajta saját szószokkal és egyéb nyalánkságokkal, ráadásul egy spéci, különleges, közös szósz is debütálni fog ezen a napon!! Találkozzunk hát július 18-án szombaton és csapjunk egy fergeteges bulit együtt!

107798954_737486723730935_2936654595027949817_n.jpg

Facebook esemény

Íme a tavalyi eseményről egy jó kis összefoglaló videó:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr8315991888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása