Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Tom Yum tekercs a Don Pepe augusztusi kínálatában

2020. augusztus 21. - Csabi Konyhája

Három évvel ezelőtt csinált már pizzát az igen menő ázsiai Tom Yum leves alapján a Don Pepe, most pedig egyik kedvenc ételcsoportom, a tekercs esett áldozatául a fúziónak. Nagy reményekkel és egy pozitív élményben bízva rendeltem a békéscsabai étteremből.
Tortilla, tom yum ízesítésű, pirított zöldséges-csirkés rizses ragu sajttal besütve 2180.-

dsc08970.JPG

Ránézésre hozta a formáját a tekercs, félbevágva ezúttal a szokásostól eltérően egy kevésbé harsány képi világ fogadott, viszont a felszökő illatfelhő már kellően felkorbácsolta várakozásaimat. Ha nem tudom, magamtól valószínűleg nem jöttem volna rá, hogy ez egy Tom Yum ihlette összeállítás, de ettől függetlenül a keleties beütés azért átjött és ami még ennél is fontosabb, egy nagyon egységes, finom tekercshez volt szerencsém, ami az elejétől a végéig egy nagyon izgalmas és szerethető ízélményt biztosított. Ennél sokkal többet nem tudok és szerintem igazából nem is nagyon lehet erről értekezni. Jó volt na! :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr9416129086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mullerjacint 2020.08.30. 01:24:22

Igazán szép és igényes oldal, új dolgokat próbálok ki, amik lefoglalnak és igen, remélem fél óra elég a konyhában, mert több időt nem szeretek ott tölteni. A horoszkópom javasolta, hogy nyissak új dolgok felé és ezért néztem ki a gasztronómiát, mint új szórakozást magamnak.

www.astrohoroszkop.hu/

mullerjacint 2020.08.30. 01:41:11

A főzés mellett a sportolást is elkezdtem az idén, hiszen a 2020-as évre ezt is tanácsolta nekem a horoszkópom, nyitnom kell új dolgok felé www.astrohoroszkop.hu/horoszkop-2020
süti beállítások módosítása