Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Csabi Konyhája X Hari Kebab CHIMICHANGA Party

Három év után újra elkészítem ezt a legendás közönségkedvenc finomságot

2020. szeptember 17. - Csabi Konyhája

3 év után újra Csabi Konyhája CHIMICHANGA Party a fővárosban! Korábban már egy sikeres kebab és két hamburger party után most úgy gondoltam, hogy valami újdonsággal térek vissza a Hari Kebab családias kis egységében megrendezésre kerülő esemény keretein belül. De hogy mi is az a chimichanga? Aki annak idején a hosteles eseményeken már kóstolta, sosem feledi, aki pedig még nem ismeri, itt az ideje kipróbálnia ezt a gasztronómiai hőskölteményt!

csimi.jpg

Lényegében leegyszerűsítve, ez egy olajban kisütött burrito, de ahogy az nálam a legtöbbször lenni szokott, azért nem csupán ennyiről van szó, ráadásul több ponton is újítok a régi bevált receptúrán és egy kicsit Hari Kebabos felhangokat is kap majd az összeállítás. Először is csinálok majd egy brutál finom zöldséges-rizses-darált húsos pikáns-fűszeres alapot, amit egy jó nagy torilla lapon elegyengetve, reszelt sajttal megszórva feltekerem, majd most az eddigiekkel ellentétben nem fritőzben, hanem rostlapon fogok szépen ropogósra pirítani. Régebben tejföllel locsoltam meg az elkészült chimichangát, de most inkább a Hari Kebab háziszószainak valamelyikével, választásod szerint mentás-joghurtossal vagy csípőssel lesz megkoronázva némi pirított hagyma és tortilla chips társaságában. Ha egy ilyet betolsz, garantált a katarzis!

21103767_1466702180043817_1382269545_o_1.jpg
Korlátozott számban kapható lesz az eseményen a júliusban debütált Csabi Konyhája chili szósz is, amit a nagymegyeri Burning Angel Chili készített nekem és nem az az agylesorvasztó erősségű, inkább kellemesen csípős, élvezhető finomság, kellemes citrusos felhangokkal. És ahogy az már lényegében hagyománnyá vált az ilyen eseményeken, a Guri Serház Keletiből most is feltankoljuk a hűtőt jobbnál jobb kézműves italokkal, egész konkrétan pils, IPA és meggyes sörökkel! Már most tessék bevésni a naptárba, ki ne hagyjátok ezt a nem mindennapi eseményt és csapjunk egy fergeteges gasztro fiesztát nyitástól (12:00) zárásig (21:00) vagy akár még azon is túl...

109758862_969366953504758_6985529944437239688_n_1.jpg

Facebook esemény

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr1116203044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása