Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Ilyen egy igazi húsvéti pizza a Don Pepénél!

Se több, se kevesebb!

2021. április 20. - Csabi Konyhája

Nem igazán szoktam különösebben nagy feneket keríteni a Húsvétnak és ezt a tesztet is a véletlen szülte, hiszen egy iszonyatosan rohanós napon, amikor egy perc megállásom se volt, hazafelé tartva rendeltem házhoz gyorsan a Don Pepe havi akciós pizzáját. Ugyan külön nincs kiemelve, hogy húsvéti pizzáról lenne szó, azért a feltétek eléggé önmagukért beszélnek: torma, besamel, tojás, csülök, koktélparadicsom, mozzarella (1790.-)

dsc03303.JPG

A békéscsabai egységből rendeltem és a futárnak sikerült megelőznie, hiszen a beállított időpont előtt pár perccel érkezett, én pedig tűpontosan, de még így is tűzforrón vehettem át a pizzát, amit kinyitva semmiféle meglepetés nem ért, a promo fotón látható összeállítás fogadott. Gyorsan bele is vetettem magam a falatozásba és bár nyilván ortodox pizza rajongók kitérnek a hitükből a feltétek hallatán, azt kell, hogy mondjam, nekem bizony bejött ez a Húsvétra hangolt ízbomba. A besameles tormás alap rendkívül kellemesen uralta az ízvilágot, amit a tojás és a csülök kettőse emelt magasabb szintre. Amiért viszont kifejezetten jár a nagy pacsi, az az elképesztően vastag, nyúlós sajttakaró, ami végülis keretbe is foglalta ezt az egyszerű, de mégis nagyszerű kompozíciót. Köszi az élményt, ez most tényleg jólesett!

dsc03304.JPG

dsc03305.JPG

dsc03308.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr3116502802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása