Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

8. Csabi Konyhája X Retro Burger Party

Ezúttal egy spéci avokádókrémes, tortilla chipses őrülettel készülünk

2023. február 07. - Csabi Konyhája

Hahó Burger Fanok! Tavaly szinte napra pontosan ilyenkor volt a szezonnyitó burger party a Retro Büfében, úgyhogy arra gondoltunk, folytassuk ezt a remek hagyományt! Ezúttal egy régi nagy közönségkedvenc burgeremet gondoltuk kicsit újra, a végeredmény pedig olyan szinten felülmúlta mindkettőnk előzetes várakozását, hogy csak lestünk egymásra a tesztburger kóstolgatása közben. 

8_csabi_konyhaja_x_retro_burger_party_2.png


A buci aljára a szokásos zöldségek (saláta, lilahagyma, paradicsom, csemegeuborka), valamint Samurai/Andalouse szósz és tortilla chips is fog kerülni, ami egy nagyon menő ropogós textúrát fog adni az egésznek. A burger központi eleme ezúttal egy prémium minőségű angus húspogácsa (150g) lesz, amire a sütés közben füstölt sajtot is olvasztunk és néhány karika savanyított jalapeno is emelni fogja az ízélményt. Végül a zsemle tetejére kenünk majd egy komolyabb mennyiségű spéci, házi készítésű avokádó krémet, ami egészen elképesztő magaslatokba emeli a burger ízvilágát. 
Gyertek és burgerezzünk együtt egy nagyot az idei évben először! A fergeteges hangulat és ízek, mint mindig, most is már előre garantált! 

Facebook esemény

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr9018039768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása