Logo Pic
venember83 2024. április 08.

Motta és Anderson érkezhet, így pedig Chiesa is hosszabíthat

motta_thiago_mosoly_oltonyben.jpgMirko Di Natale, a TuttoJuve munkatársa a mai napon elég egyértelmű értesülésekkel szolgált a Juventus edzőhelyzetéről: „Jelen pillanatig nem volt semmilyen kapcsolatfelvétel a vezetőség és Massimiliano Allegri között a jövő tekintetében. Az edző szerződése 2025 nyaráig érvényes, és a felek még nem egyeztettek időpontot: így nehezen elképzelhető, hogy hamarosan aláírnák a hosszabbítást. A bianconero vezetőség a szezon végéig nem kíván foglalkozni a kérdéssel, mivel a klub a BL-hely elérésére kíván koncentrálni.

Ezen kívül megerősíthetem, hogy Massimiliano Allegri esetleges évvégi távozása kapcsán a klub csak Thiago Mottával egyeztetett konkrétan, akit nagyra értékelnek a futballt illető elképzelései miatt, és a vezetőség szerint a játékosként egykor komoly csapatoknál megforduló edző képes lesz kezelni egy nehéz öltözőt.”

Romeo Agresti is szolgált némi információval a Bologna edzője kapcsán: „Thiago Mottát a Juventus már tavaly tavasz óta nagyra értékeli a vezetőség, nem kizárólag az idén a Bolognával hozott kiváló szezon miatt figyelik az ő helyzetét. Massimiliano Allegri tekintetében megkezdődött a hosszú visszaszámlálás a távozásáig, de ez a visszaszámlálás már kezdetét vette a Juve-Genoa után.”

A Tuttosport is írt Thiago Motta kapcsán, a lap cikke szerint Bolognában két bizonyosság van, az egyik a csapat által futott kiváló szezon, míg a második kevésbé örömteli, mivel a vezetőség bizonyos benne, hogy Thiago Motta nem fogja meghosszabbítani a szerződését, és a Juventushoz csatlakozik nyáron. Ezért a klub elkezdte keresni az utódot, és jelenleg Raffaele Palladino és Alessio Dionisi tűnik valószínű opciónak, és bár a vezetőség kedveli Alberto Gilardino munkáját is, utóbbi valószínűleg Firenzébe igazol a Napolihoz távozó Vincenzo Italiano helyére.

Az edzőkérdéshez kapcsolódhat Federico Chiesa helyzete is, legalábbis Marcello Chirico szerint: „Federico Chiesa esetében a klub próbál hosszabbítani a játékossal, de a játékos arra vár, hogy kiderüljön a jövő évi edző kiléte. Amint megerősítést kap Thiago Motta érkezéséről, alá fogja írni a hosszabbítást. Megelégelte a Massimiliano Allegrivel való munkát.”

Játékosfronton nemrégiben új név merült fel, Edon Zhegrovát szeretné leigazolni a klub idén nyáron, állítja számos forrás. A Sportmediaset értesülései szerint a Lille játékosa 15 millió euróba kerülhet, és a Tuttomercatoweb szerint a német-koszovói válogatott első számú célpont nyárra, mivel képes lehet Filip Kostić vagy Samuel Iling-Junior helyettesítésére. Nicolò Schira pedig további magyarázattal szolgál a 25 éves játékos kapcsán, az újságíró szerint a Juventus a következő évben 4-3-3-as felállást tervez, és ezért kell a szélre a mindkét oldalon bevethető futballista.

Fabrizio Romano közben arról számlt be, hogy a Juventus és Felipe Anderson közel áll a megállapodáshoz, miután a klub hivatalos ajánlatot küldött a brazil játékosnak, és hamarosan aláírás kerülhet a szerződésre. A szóbeli megállapodás tekintetében a felek már a végső szakasznál tartanak, így hamarosan pont kerülhet az ügyre.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
HIVATALOS: A Juventus menesztette Allegrit
Apuleius • 2 nap
A Salernitana elleni mérkőzés
Apuleius • 7 nap
Az Atalanta elleni mérkőzés
Apuleius • 3 nap
Nagy barbecue szósz teszt
Linda Morvai • 8 nap
A kommunizmus egyik utolsó botránya: az 1989-es érettségi
Kerek Bálint • 4 nap
Cikkek a címlapról
Miskolczi legendák
Négy miskolci legendát hoztam nektek mára. Megismerkedhettek a miskolci sárkány legendájával, majd ennek a folytatásával, a Mátyás király és a Szent György Lovagrend történetével. Ezután a miskolci kocsonyáé kész a főszerep, majd a Fekete kutya is színre lép. :)   Az avasi református templom sok…
Slash leszállította az új dalokat
A nemrég az MVM Dome-ban is fellépő, Slash leszállította új nagylemezét Orgy Of The Damned címmel. A blues centrikus albumon olyan világsztárok vendégszerepelnek többek között, mint Brian Johnson (AC/DC), Demi Lovato, Iggy Pop, Billy Gibbons (ZZ Top), Beth Hart, vagy Paul Rodgers. Alább a teljes…
>