Logo Pic
venember83 2024. április 08.

Motta és Anderson érkezhet, így pedig Chiesa is hosszabíthat

motta_thiago_mosoly_oltonyben.jpgMirko Di Natale, a TuttoJuve munkatársa a mai napon elég egyértelmű értesülésekkel szolgált a Juventus edzőhelyzetéről: „Jelen pillanatig nem volt semmilyen kapcsolatfelvétel a vezetőség és Massimiliano Allegri között a jövő tekintetében. Az edző szerződése 2025 nyaráig érvényes, és a felek még nem egyeztettek időpontot: így nehezen elképzelhető, hogy hamarosan aláírnák a hosszabbítást. A bianconero vezetőség a szezon végéig nem kíván foglalkozni a kérdéssel, mivel a klub a BL-hely elérésére kíván koncentrálni.

Ezen kívül megerősíthetem, hogy Massimiliano Allegri esetleges évvégi távozása kapcsán a klub csak Thiago Mottával egyeztetett konkrétan, akit nagyra értékelnek a futballt illető elképzelései miatt, és a vezetőség szerint a játékosként egykor komoly csapatoknál megforduló edző képes lesz kezelni egy nehéz öltözőt.”

Romeo Agresti is szolgált némi információval a Bologna edzője kapcsán: „Thiago Mottát a Juventus már tavaly tavasz óta nagyra értékeli a vezetőség, nem kizárólag az idén a Bolognával hozott kiváló szezon miatt figyelik az ő helyzetét. Massimiliano Allegri tekintetében megkezdődött a hosszú visszaszámlálás a távozásáig, de ez a visszaszámlálás már kezdetét vette a Juve-Genoa után.”

A Tuttosport is írt Thiago Motta kapcsán, a lap cikke szerint Bolognában két bizonyosság van, az egyik a csapat által futott kiváló szezon, míg a második kevésbé örömteli, mivel a vezetőség bizonyos benne, hogy Thiago Motta nem fogja meghosszabbítani a szerződését, és a Juventushoz csatlakozik nyáron. Ezért a klub elkezdte keresni az utódot, és jelenleg Raffaele Palladino és Alessio Dionisi tűnik valószínű opciónak, és bár a vezetőség kedveli Alberto Gilardino munkáját is, utóbbi valószínűleg Firenzébe igazol a Napolihoz távozó Vincenzo Italiano helyére.

Az edzőkérdéshez kapcsolódhat Federico Chiesa helyzete is, legalábbis Marcello Chirico szerint: „Federico Chiesa esetében a klub próbál hosszabbítani a játékossal, de a játékos arra vár, hogy kiderüljön a jövő évi edző kiléte. Amint megerősítést kap Thiago Motta érkezéséről, alá fogja írni a hosszabbítást. Megelégelte a Massimiliano Allegrivel való munkát.”

Játékosfronton nemrégiben új név merült fel, Edon Zhegrovát szeretné leigazolni a klub idén nyáron, állítja számos forrás. A Sportmediaset értesülései szerint a Lille játékosa 15 millió euróba kerülhet, és a Tuttomercatoweb szerint a német-koszovói válogatott első számú célpont nyárra, mivel képes lehet Filip Kostić vagy Samuel Iling-Junior helyettesítésére. Nicolò Schira pedig további magyarázattal szolgál a 25 éves játékos kapcsán, az újságíró szerint a Juventus a következő évben 4-3-3-as felállást tervez, és ezért kell a szélre a mindkét oldalon bevethető futballista.

Fabrizio Romano közben arról számlt be, hogy a Juventus és Felipe Anderson közel áll a megállapodáshoz, miután a klub hivatalos ajánlatot küldött a brazil játékosnak, és hamarosan aláírás kerülhet a szerződésre. A szóbeli megállapodás tekintetében a felek már a végső szakasznál tartanak, így hamarosan pont kerülhet az ügyre.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Nagy gyümölcssaláta teszt
Linda Morvai • 7 nap
Miretti és Yıldız iránt érdeklődnek, Chiesáért kevésbé
venember83 • 5 nap
Huijsen és Soulé képviselői Giuntolival egyeztetnek a távozásról
venember83 • 3 nap
Herzogenaurachban folytatja a felkészülést a Juve
venember83 • 6 nap
Megháromszorozott bér és 10-es mez Yıldıznek?
venember83 • 9 nap
Cikkek a címlapról
Megállni tilos
"Az emberek bármit inkább tesznek, mint hogy gondolkodjanak." (John Searle) Mindig megyünk valahová, mindig csinálunk valamit, sosem állunk le. Ha megállunk, valójában akkor sem állunk meg igazán. Fékevesztett tempóban repesztünk keresztül az életen és elfeledkezünk arról, milyen nem csinálni…
Hírünk a világban
Azt szokás mondani, hogy a világon a legismertebb magyar Puskás Ferenc, és bár az ilyesmit vagy ennek ellenkezőjét bizonyítani nyilván elég nehéz, azért vannak ezzel kapcsolatban kételyeim. Nem Puskás nagyszerűsége miatt, hanem a foci mindenhatósága miatt, túl sok és túl népes országok vannak a…
>