Logo Pic
venember83 2024. április 10.

Agresti: „Nem változott a Juve álláspontja, több távozó lesz nyáron”

kostic_filip_ingerulten_nez.jpgRomeo Agresti a Juventibus számára több friss értesüléssel is szolgált a csapat vonatkozásában, és ezek között volt több konkrétum is a jövőt illetően.

„Filip Kostić a legelső név, aki felmerül a távozók sorában, ő nem csupán becsomagolt már a bőröndjébe, de a lakásában is mindent összepakolt. A további távozók közé tartozik Arkadiusz Milik, Samuel Iling-Junior, Moise Kean, Hans Nicolussi Caviglia és Mattia De Sciglio.

Az edző tekintetében a helyzet nem változott, s egy millimétert sem fog változni: Massimiliano Allegri kapcsán már jó ideje elkezdődött a végső visszaszámlálás a búcsúig.

Nem tudok arról, hogy megosztott lenne a Juventus vezetősége a következő edző kiléte kapcsán, az Öreg Hölgy vezetősége egyértelmű ötletekkel rendelkezik. A Juventus következő szakmai vezetőjét először is és legfőképpen Cristiano Giuntoli fogja kiválasztani. A BL-be jutás matematikai bebiztosítása nagyon fontos mindenféle egyeztetés tekintetében, legyen szó Felipe Anderson szerződtetéséről, Daniele Rugani hosszabbításáról vagy a következő edzőről. Amint sikerül bebiztosítani a részvételt, további konkrét hírekre számíthatunk.

Az elmúlt órákban volt kapcsolatfelvétel a Juventus vezetőség és Fali Ramadani között, és arról tájékoztattak, hogy pozitív volt a beszélgetés kicsengése Federico Chiesa ügynökével. Továbbra is úgy vélem, hogy a rövid távú hosszabbítás mindkét fél célja. A szakmai vezetés változásával és a támadóhármas visszatérésével Federico Chiesa maradásának az esélyei egyre nagyobbak.

Ezen a héten egyeztetés lesz a Lazio és Felipe Anderson nővére/ügynöke között, amely során valószínűleg elköszönnek egymástól a felek. Mattia Zaccagni kapcsán úgy tudom, hogy a Juventus egyelőre csak tájékoztatást kért a helyzetről.

Gleison Bremer ügyében nyáron a Manchester United valószínűleg egy ajánlattal fog előrukkolni.”

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
HIVATALOS: A Juventus menesztette Allegrit
Apuleius • 2 nap
A Salernitana elleni mérkőzés
Apuleius • 7 nap
Az Atalanta elleni mérkőzés
Apuleius • 4 nap
Nagy barbecue szósz teszt
Linda Morvai • 8 nap
A kommunizmus egyik utolsó botránya: az 1989-es érettségi
Kerek Bálint • 5 nap
Cikkek a címlapról
Miskolczi legendák
Négy miskolci legendát hoztam nektek mára. Megismerkedhettek a miskolci sárkány legendájával, majd ennek a folytatásával, a Mátyás király és a Szent György Lovagrend történetével. Ezután a miskolci kocsonyáé kész a főszerep, majd a Fekete kutya is színre lép. :)   Az avasi református templom sok…
Slash leszállította az új dalokat
A nemrég az MVM Dome-ban is fellépő, Slash leszállította új nagylemezét Orgy Of The Damned címmel. A blues centrikus albumon olyan világsztárok vendégszerepelnek többek között, mint Brian Johnson (AC/DC), Demi Lovato, Iggy Pop, Billy Gibbons (ZZ Top), Beth Hart, vagy Paul Rodgers. Alább a teljes…
>