Logo Pic
venember83 2024. június 15.

Greenwood, Sancho és Fofana is szerepel a Juve listáján

greenwood_mason_sanchoval_unnepel.JPGFabiana Della Valle, a La Gazzetta dello Sport újságírója szerint a Juventus és a Manchester United között zajlik a kommunikáció Mason Greenwood kapcsán, azonban most már Jadon Sancho ügyében is érdeklődik a torinói vezetőség. A manchesteri klub nem kíván semmilyen kedvezményt adni a Getafe csapatánál újjászületett szélső megközelítőleg 50 millió eurós árából, s közben a Juventus egy kölcsönnel próbálkozik az elmúlt szezonban a Dortmundnál kiválóan teljesítő angol támadó kapcsán.

Az újságíró szerint januárban a Juventus lényegében megállapodott a Manchester Uniteddel egy kölcsönszerződésben Jadon Sancho ügyében, és a játékos bérének jelentős részét az angol klub fizette volna. Ugyanakkor az ügylet végül meghiúsult, mivel Massimiliano Allegri nem volt hajlandó változtatni a csapatfelálláson a szezon derekán. Most Cristiano Giuntoli ismét próbálkozik egy kölcsönnel, amely keretében a United fizetné a futballista nettó 8,5 millió eurós bérét, azonban ez az ügylet sem tartozik az egyszerűen megvalósítható átigazolások közé.

Alfredo Pedullà értesülései szerint a Juventus alaposan felmérte Youssouf Fofanát, akit a Monaco 16 millió euróra értékel, s a torinói vezetőség szívesen leigazolná a játékost, aki Douglas Luiz mellett a védelem előtt játszhatna. Ami a brazil középpályást illeti, az olasz újságíró szerint Douglas Luiz lényegében a Juventus játékosának tekinthető.

Romeo Agresti is hasonló értesülésekről számolt be, hamarosan minden végleges lesz Douglas Luiz kapcsán, tegnap is döntő előrelépések történtek, és a játékos szerződését is sikerült körvonalazni, körülbelül 4 millió eurós nettó bérrel érkezik a futballista, amit bónuszok egészíthetnek ki.

Gianluca Di Marzio szerint a Juventus nem adja fel a harcot Riccardo Calafiori ügyében, és újabb próbálkozások várhatók annak ellenére, hogy a Bologna vezérigazgatója, Claudio Fenucci nemrégiben kijelentette, hogy keretük egyben tartása a cél, amennyire lehetséges, és már tájékoztatta a védő ügynökét, hogy nem kívánnak megválni az olasz futballistától.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Az EB után érkezhet Di Lorenzo, Adžić a felnőttekkel készülhet
venember83 • 6 nap
10 apró viselkedés, amely sokat mond valaki valódi jelleméről
Life Advisor • 8 nap
Nagy magyaros vajkrém teszt
Linda Morvai • 5 nap
Nincs előrelépés Douglas Luiz és Calafiori ügyében
venember83 • 7 nap
Motta ragaszkodna Souléhoz, Milik elősegítheti Calafiori érkezését?
venember83 • 2 nap
Cikkek a címlapról
Orbók Loránd emlékezete. Második rész
Orbók Loránd tanár, színműíró, bábesztéta, a Vitéz László Színház alapítója 1884. március 6-án született Pozsonyban és 1924. június 20-án hunyt el Barcelonában. Halálának 100. évfordulója alkalmából kétrészes blogbejegyzésben mutatom be Orbók Loránd hazai és külföldi pályafutását korabeli…
Rudera Sikátor
Fót-Sikátorpuszta, Rossztemplom-dűlő  "...A Sikátor nevű uradalmi dűlőn épületromok látszanak, melyeket templomromoknak tartanak..." (Forrás: Pest-Pilis-Solt-Kiskun-Vármegye általános ismertetője és címtára, Váci Járás** 1930/1931) Úgy gondolom, sokak kedvence ez a hely, többek között nekem…
>