Logo Pic
venember83 2024. július 30.

Továbbra is Koopmeinersre és Adeyemire koncentrál a Juve

adeyemi_karim_bl-ben_courtois_ellen.JPGMirko Di Natale értesülései szerint a Juventus ismét tárgyalásokat kezdeményez Teun Koopmeiners ügyében az Atalanta képviselőivel, miután a középpályással már adott a megállapodás egy 4,5 millió eurós, ötéves szerződésben. Hamarosan hivatalos ajánlatot is küldhet a Juventus. A következő napokban Karim Adeyemi kapcsán is újabb kapcsolatfelvétel várható, aminek a célja a megegyezés a támadóval. Egyelőre nincs semmilyen párbeszéd a BVB képviselőivel a 40 millió euróra értékelt támadó kapcsán.

A német Sky Sport beszámolója szerint a Tottenham Hotspur érdeklődik Federico Chiesa iránt, és Fali Ramadani párbeszédbe kezdett, de egyelőre nem beszélhetünk konkrét tárgyalásokról a klubok között. A sarkantyúsok mellett az Enzo Maresca által vezetett Chelsea is felmerült az érdeklődők között, és nem titok, hogy a játékos ügynöke Londonba látogatott.

Romeo Agresti értesülései szerint Federico Chiesa nem számkivetett, mivel a teljes kerettel dolgozik, s nem úgy bánnak vele, mint akinek hamarosan mindenképpen távoznia kell. Csak megfelelő feltételek mellett értékesíti őt a klub, s ezek felmerülléséig a bánásmód nem is lesz eltérő a klub részéről.

A jól értesült újságíró szerint Jean-Clair Todibóval adott a megegyezés, és bár a Nice több klub felé irányította a játékost az elmúlt napokban, a védő ragaszkodik a Juventushoz, és ez a hét döntő lehet a játékos jövője kapcsán.

A Tuttosport értesülései szerint Thiago Motta több fiatallal is rendkívül elégedett, így ők a felnőtt keret részét fogják képezni. Két védőről van szó, a balhátvéd Jonas Rouhiról és a jobbhátvéd Nicolò Savonáról. A harmadik játékos a más sokszor pozitívan említett Vasilije Adžić.

Az edzések kapcsán mindenképpen említésre méltó, hogy Fabio Miretti jobb lábfeje megsérült, és a Juventus rendkívül szűkszavú hivatalos közleménye szerint a középpályást a klub munkatársai 15 nap múlva újra kivizsgálják.

Fabrizio Romano a minap arról számolt be, hogy a Roma és a Juventus aláírta az összes dokumentumot Matías Soulé kapcsán, s már csak a hivatalos bejelentés hiányzik az ötéves szerződést aláíró támadó kapcsán.

Matías Soulé pedig a közösségi felületeken elköszönt a bianconero klubtól: „Kedves Juventus, köszönöm az együtt töltött éveket, sokat fejlődtem játékosként és főleg emberként. Köszönöm az összes szurkolónak és a klubnál dolgozó összes munkatársnak, akik az első naptól jól bántak velem. Soha nem foglak elfeledni titeket. Muchas gracias”

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Napi érdekes - 535
JTom • 8 nap
Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol35.
sunthatneversets • 10 nap
A Roma elleni mérkőzés
Apuleius • 9 nap
A nyári mercato alapvető változásokat hozott
venember83 • 6 nap
Szczęsny: „Örökké a Juventus szurkolója maradok”
venember83 • 5 nap
Cikkek a címlapról
Vía de la Plata: 20. nap - Valverde de Valdelacasa - Fuenterroble de Salvatierra (11,5 km)
A rövid etap ellenére nem várt nehézségek adódtak, de mint általában minden a Caminón, ez is megoldódott. Előző este szóltak a bárban, hogy reggel nem lesznek nyitva, így az albergue teraszán reggeliztünk. Ettünk egy kis péksütit, meg amiket találtunk előző napról, mert úgy gondoltuk, hogy majd…
Vége a fesztiváloknak, de koncertekből és világsztárokból ezután sem lesz hiány
Bár a nyárnak és a fesztiválszezonnak vége, a klubokban és arénákban most indul újra az élet. Ősszel bőven lesz miből válogatnunk a Live Nation szervezésében: fellép Bryan Adams, a Sleep Token, Kygo, a KALEO, a Falling in Reverse, a Sum 41 búcsúkoncertjével érkezik a fővárosba, de lesznek nagy…
>