Logo Pic
venember83 2024. július 31.

A szélsők még várhatnak, Koopmeiners és Todibo élvez előnyt

koopmeiners_teun_mosolyogva_mutogat.jpgAlfredo Pedullà a minap arról számolt be, hogy a Juventus minden erőforrását Jean-Clair Todibo és Teun Koopmeiners megszerzésére összpontosítja, az olasz klub a Nice válaszát várja, s ezt követően fog próbálkozni a középpályásért. A támadók igazolása, legyen szó Karim Adeyemiről vagy Galenóról, jelenleg másodlagos kérdés, és a vezetőség máshova helyezi a mercato súlypontját. Amint sikerült a megfelelő erősítéseket szerződtetni, egyéb játékosok ügye is figyelmet kaphat.

Ugyancsak Alfredo Pedullà írt Federico Chiesa helyzetéről, miután Thiago Motta egyeztetett a játékossal, és tájékoztatta arról, hogy a klub nem számol a futballistával. A válogatott játékos maradni akart, de végül egy hónapot kapott helyzete megoldására. Mindenki megfelelő távozást szeretne, amely az összes érintett fél igényét kielégíti.

Gianluca Di Marzio értesülései szerint a Juventus a Fiorentina játékosát, Nico Gonzálezt figyeli, aki Karim Adeyemi alternatívája lehet. Az újságíró szerint újabb játékos hagyhatja el a Juventus keretét, mivel a Queens Park Rangers érdeklődik Gianluca Frabotta iránt, és az angol másodosztályban szereplő klubnak sikerült megegyezni úgy a játékossal, mint a torinói klubbal.

Gianluca Di Marzio 45 millió eurós ajánlatról ír Karim Adeyemi kapcsán, ebből 35 millió euró lenne rögzített díj, 5 millió eurót könnyen, további 5 millió eurót pedig nehezen teljesülő bónuszok tennének ki, az Öreg Hölgy így próbál eleget tenni a Borussia Dortmund által megszabott árnak. Cristiano Giuntoli már egyeztetett a játékos ügynökével/édesapjával, és az olasz klub 4+1 millió eurós szerződést ajánlott.

Mirko Di Natale úgy tudja, jelenleg egyetlen klub sem tolakodik Weston McKennie szolgálataiért. A Fiorentina érdeklődése adott, de egyelőre nem történt kapcsolatfelvétel a Juventus képviselőivel. A torinói klub 20 millió euró alá lőtte be a középpályás értékét.

Mirko Di Natale megerősítette Alfredo Pedullà értesülését, miszerint a Juventus nem küldött ajánlatot Karim Adeyemi ügyében a Borussia Dortmund vezetőségének, viszont újabb egyezteetések várhatók a játékos képviselőivel a lehető legjobb ajánlat kidolgozása érdekében. A német klubhoz közeli források szerint a játékost a klub legalább 50 millió euróra értékeli, és valószínűtlen, hogy jelen helyzetben ennél olcsóbban elengedné a támadót.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Napi érdekes - 535
JTom • 8 nap
Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol35.
sunthatneversets • 10 nap
A Roma elleni mérkőzés
Apuleius • 9 nap
A nyári mercato alapvető változásokat hozott
venember83 • 6 nap
Szczęsny: „Örökké a Juventus szurkolója maradok”
venember83 • 5 nap
Cikkek a címlapról
Vía de la Plata: 20. nap - Valverde de Valdelacasa - Fuenterroble de Salvatierra (11,5 km)
A rövid etap ellenére nem várt nehézségek adódtak, de mint általában minden a Caminón, ez is megoldódott. Előző este szóltak a bárban, hogy reggel nem lesznek nyitva, így az albergue teraszán reggeliztünk. Ettünk egy kis péksütit, meg amiket találtunk előző napról, mert úgy gondoltuk, hogy majd…
Vége a fesztiváloknak, de koncertekből és világsztárokból ezután sem lesz hiány
Bár a nyárnak és a fesztiválszezonnak vége, a klubokban és arénákban most indul újra az élet. Ősszel bőven lesz miből válogatnunk a Live Nation szervezésében: fellép Bryan Adams, a Sleep Token, Kygo, a KALEO, a Falling in Reverse, a Sum 41 búcsúkoncertjével érkezik a fővárosba, de lesznek nagy…
>