Logo Pic
Apuleius 2024. augusztus 02.

Koopmeiners csak az Európai Szuperkupa után érkezhet

koopmeiners_teun_atalanta_el.jpgAz olasz sajtó értesülései szerint csak idő kérdése, hogy az Atalanta beadja a derekát, s a bergamói klub végül bónuszokkal együtt mintegy 55 millió euro fejében válhat majd meg Teun Koopmeinerstől, aki a Juventus játékosa lesz, azonban erre csak a Real Madrid elleni Európai Szuperkupa-mérkőzés után kerülhet sor.

A holland játékos huzamosabb ideje a Juventus legfőbb célpontjai közé tartozik, s a torinói klub, valamint Koopmeiners között a hírek szerint már meg is született a megállapodás. A Juventus 45 millió eurós nyitó ajánlata után a Calciomercato szerint a következő ajánlat 50 millió euróról és 5 millió euro bónuszról szólhat majd, amely már közelít az Atalanta által eredetileg megjelölt 60 milliós árhoz.

Az olasz sajtó szerint az Atalanta részéről azonban van egy fontos kitétel, amely szerint Koopmeiners klubváltása majd csak a Real Madrid elleni Európai Szuperkupa-döntő után valósulhat meg. A rangos mérkőzésre, amely a Bajnokok Ligája és az Európa-liga győzteseinek hagyományos összecsapása, augusztus 14-én Varsóban kerül sor, így a Juventusnak csak ezt követően nyílik lehetősége a játékos megszerzésére.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Napi érdekes - 535
JTom • 8 nap
Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol35.
sunthatneversets • 10 nap
A Roma elleni mérkőzés
Apuleius • 9 nap
A nyári mercato alapvető változásokat hozott
venember83 • 6 nap
Szczęsny: „Örökké a Juventus szurkolója maradok”
venember83 • 5 nap
Cikkek a címlapról
Vía de la Plata: 20. nap - Valverde de Valdelacasa - Fuenterroble de Salvatierra (11,5 km)
A rövid etap ellenére nem várt nehézségek adódtak, de mint általában minden a Caminón, ez is megoldódott. Előző este szóltak a bárban, hogy reggel nem lesznek nyitva, így az albergue teraszán reggeliztünk. Ettünk egy kis péksütit, meg amiket találtunk előző napról, mert úgy gondoltuk, hogy majd…
Vége a fesztiváloknak, de koncertekből és világsztárokból ezután sem lesz hiány
Bár a nyárnak és a fesztiválszezonnak vége, a klubokban és arénákban most indul újra az élet. Ősszel bőven lesz miből válogatnunk a Live Nation szervezésében: fellép Bryan Adams, a Sleep Token, Kygo, a KALEO, a Falling in Reverse, a Sum 41 búcsúkoncertjével érkezik a fővárosba, de lesznek nagy…
>