Két és fél évvel ezelőtt ismerkedtem meg a nagymegyeri Chili House kedves kis egységével és az ott eltöltött idő, valamint a fenséges falatok ...
A Wall Streetre költözött a Retro Burger!
Mostantól a Nagykörúton robog tovább a főváros egyik legszerethetőbb burgerezője
Bő három és fél évvel ezelőtt ismerkedtem meg a körútról nyíló VIII. kerületi kis mellékutcában ténykedő Retro Burger kicsiny kis egységével ...
Burger Mustra #157 - Yes, Chef!, Újkígyós
2016 elején családi vállalkozásként indult útjára az újkígyósi piac tőszomszédságában a Yes, Chef! , ahova nagyon régóta szerettem volna már ...
TOTÁLIS ŐRÜLET: dupla bacon dupla sajtburger supreme pizza a Don Pepénél!
Ismét egy olyan töltött, rétegelt, dupla tésztás pizzát alkottak, amitől eldobod az agyad
A Don Pepé nél júniusban különösen erősre sikeredtek az újdonságok és korábban már írtam is egy extrém házasításról, nevezetesen a ...
Visszatért a HamHotBurDogGer júniusra a Don Pepénél!
Hamburger és Hot-Dog gyilkos találkozása
A Don Pepe júniusi spéci havi ajánlat pakkja igazán bivalyerősre sikeredett és komoly fejtörést is okozott, hogy mit próbáljak ki elsőként. A ...
Gasztro kalandozások Japánban II/II.
Tengeri herkentyűk minden mennyiségben, egy jó kis sake bár, majd végül minden idők legjobb ramenje egy reptéri étteremben
Íme itt a Japán kiruccanásról írt monstre beszámolóm második része (az előzményért katt ide) , amibe aztán igazán komoly dolgokat kellett ...
Gasztro kalandozások Japánban I/II.
Fantasztikus ízek, extrém különlegességek a felkelő nap országában
A múlt héten 3 koncertet is játszottunk zenekarommal Japánban, ami összesen 4 nap ott eltöltött időt jelentett. Ahogy azt persze előzetesen gondolni ...
Egészséges és nagyon zöld, extrém ízvilágú krémleves
Van benne kelkáposzta, spenót, barna rizs és csicseriborsó is
Az utóbbi idők mostoha időjárása jó alapot biztosított valami jó kis ütős krémleveshez, ami a testet és lelket egyaránt megmelengeti. Ezúttal ...
Egészben sült marhanyak
Egyszerűen elkészíthető szaftos finomság
Nagy rajongója vagyok a barbecue műfajnak, aminek egyik alap tétele, hogy alacsony hőfokon sokáig készül a hús. Én most ugyan nem BBQ műfajban, de ...
Mákos tejberizs aszalt vörösáfonyával
Ellenállhatatlan finomság, akár vendégvárónak is tökéletes pohárdesszert
Nem sűrű vendég ezen a blogon az édesség, de van az úgy, hogy kedvem támad nekem is alkotni valami finomat, különlegeset ebben a műfajban is. ...