Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Visszatért a HamHotBurDogGer júniusra a Don Pepénél!

Hamburger és Hot-Dog gyilkos találkozása

2019. június 11. - Csabi Konyhája

A Don Pepe júniusi spéci havi ajánlat pakkja igazán bivalyerősre sikeredett és komoly fejtörést is okozott, hogy mit próbáljak ki elsőként. A HamHotBurDogGer (2890.-) visszatérését látva előbb kissé könnybe lábadt szemmel nyugtáztam a tényt, majd azonnal be is indult a nyálelválasztás a számban a bő másfél évvel ezelőtti überbrutális élményemet felidézve, így aztán hamar egyértelművé vált, hogy muszáj kipróbálnom a visszatérő remekművet, amihez a békásmegyeri egységet választottam helyszínül.

dsc07025.JPG

Az alap koncepción mindössze annyi változott, hogy az egyébként szerintem egészen kiváló édeskés pékáru a kemencés szendvicseknél megismert rusztikus ciabattára lett cserélve. A látvány továbbra is több, mint elképesztő és bizony az első falatok is hozták ugyanazt a katarzis közeli élményt, mint annak idején. A ciabatta kiváló keretet biztosít, bár ha egy kicsit ropogósra pirították volna, az határozottan javára vált volna az összhatásnak, de így puha állapotban is abszolút működött a dolog. A marha húspogácsa és grillezett marhakolbász továbbra is gyilkos kombót alkot együtt, a rukkolán és paradicsomon kívül nincs is szükség több "sallangra", viszont pont hozzátesznek annyit az élményhez, amennyit kell. Ugyanezt tudom mondani a pirított hagymáról és a  jó érzékkel adagolt ketchup-mustár-majonéz triójáról is. A cheddar és a cheddar sajtszósz is igen bőkezűen lett adagolva, a bacon erőteljes jelenléte pedig mindig külön öröm számomra és hát nincs nagyon mit szépíteni a dolgokon, átkozottul jól működik egyben ez a brutális összeállítás. Ha pedig mindez nem lenne még elég, érkezik kötelező jelleggel a Don Pepe burgonya és öntet is köretként. Az utolsó morzsák elfogyasztása után pedig legszívesebben leheveredtem volna a hangulatos teraszon egy kis sziesztára ebben a gyönyörű nyári napsütésben, annyira tele lettem nem csak a mennyiségtől de bizony az ízek sokaságától is.

dsc07031.JPG

dsc07029.JPG

dsc07027.JPG

dsc07028.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr2814886926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása