A Don Pepe júniusi spéci havi ajánlat pakkja igazán bivalyerősre sikeredett és komoly fejtörést is okozott, hogy mit próbáljak ki elsőként. A HamHotBurDogGer (2890.-) visszatérését látva előbb kissé könnybe lábadt szemmel nyugtáztam a tényt, majd azonnal be is indult a nyálelválasztás a számban a bő másfél évvel ezelőtti überbrutális élményemet felidézve, így aztán hamar egyértelművé vált, hogy muszáj kipróbálnom a visszatérő remekművet, amihez a békásmegyeri egységet választottam helyszínül.
Az alap koncepción mindössze annyi változott, hogy az egyébként szerintem egészen kiváló édeskés pékáru a kemencés szendvicseknél megismert rusztikus ciabattára lett cserélve. A látvány továbbra is több, mint elképesztő és bizony az első falatok is hozták ugyanazt a katarzis közeli élményt, mint annak idején. A ciabatta kiváló keretet biztosít, bár ha egy kicsit ropogósra pirították volna, az határozottan javára vált volna az összhatásnak, de így puha állapotban is abszolút működött a dolog. A marha húspogácsa és grillezett marhakolbász továbbra is gyilkos kombót alkot együtt, a rukkolán és paradicsomon kívül nincs is szükség több "sallangra", viszont pont hozzátesznek annyit az élményhez, amennyit kell. Ugyanezt tudom mondani a pirított hagymáról és a jó érzékkel adagolt ketchup-mustár-majonéz triójáról is. A cheddar és a cheddar sajtszósz is igen bőkezűen lett adagolva, a bacon erőteljes jelenléte pedig mindig külön öröm számomra és hát nincs nagyon mit szépíteni a dolgokon, átkozottul jól működik egyben ez a brutális összeállítás. Ha pedig mindez nem lenne még elég, érkezik kötelező jelleggel a Don Pepe burgonya és öntet is köretként. Az utolsó morzsák elfogyasztása után pedig legszívesebben leheveredtem volna a hangulatos teraszon egy kis sziesztára ebben a gyönyörű nyári napsütésben, annyira tele lettem nem csak a mennyiségtől de bizony az ízek sokaságától is.