Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Burger Mustra #200 - Quentin's Burger, Budapest

Egy Tarantino tematikájú burgerező

2024. október 14. - Csabi Konyhája

"Három évtizednyi álom és rajongás, egy étterembe tömörítve…
2023. december 27-én megnyitottuk kézműves hamburgerezőnket, az ételeket és az enteriőrt is Quentin Tarantino és a 9 mesterműve inspirálta. Akadálymentesített, kutyabarát hely vagyunk!" Ez a bemutatkozó szöveg fogadja a Quentin's Burger facebook oldalára látogatót, ami lényegében a nyitása óta a meglátogatandó helyek listáján szerepelt nálam, most pedig végre sikerült sort kerítenem egy tesztelésre! Előzetesen persze csekkoltam a kínálatot, de nem igazán sikerült dűlőre jutnom, hogy melyik összeállítást is próbáljam ki, igazából nagyon semmi újat vagy újítót nem láttam a burgereknél, ami persze még nem feltétlenül jelent bajt. A belépést követően a legelső meglepetés számomra a hely nagysága volt, a belső kialakítás pedig, ahogy arra nyilván számítani lehetett, valóban 100% Tarantino, ahogy a hamburgerek elnevezése is. 

dsc06043_1.JPG
Nem sokkal később érkezett egy kis tálka ajándék popcorn, ami egy jópofa és kedves gesztus, az étlapot tanulmányozva pedig végül a Pussy Wagon Burger lett a befutó. A zsemlébe cheddarral töltött marhahúspogácsa (160g), cheddar, bacon, pirított hagyma, baconös majonéz, jégsaláta, paradicsom, jalapeno és BBQ kerül, mindez pedig 3890 forintért. 

Az asztalhoz érkező burger tisztességes képet mutatott, bár a zsemlével kapcsolatban már első ránézésre és érintésre is fenntartásaim adódtak. Persze egyéni ízlés dolga, de nem annyira az én világom az ilyen pékáru, mi ettől függetlenül még lehetett volna jó is, viszont a teteje olyan szintű pirítást kapott, amitől teljesen megkeményedett és ez azért eléggé rontott az élményen. A hús ízre és állagra is rendben volt, összességében pedig egy korrekt és egységes ízélményű összeállításnak mondanám a burgert, viszont, hogy a BBQ milyen formában képviseltette magát, arra nem sikerült rájönnöm. Amitől már előzetesen is tartottam és már csak ezért is ez a burger lett a választottam, az a cheddarral töltött húspogácsa, ami azért valljuk be, nem igazán sikerült. Éppen hogy mutatóban volt csupán jelen némi sajt, szóval ez egy kicsit ilyen hangzatos be nem váltott ígéret maradt inkább. Viszont így az összeállítás egyetlen igazán izgalmas eleme is elbukott.  

Összességében elmondható, hogy egy szimpatikus hely a Quentin's Burger, Tarantino fanoknak nyilván kötelező ellátogatni ide! A kínálat és a burgerek megvalósítása tisztességes, még ha nem is hiba nélküli és túl sok "hűha" faktort nem is tartalmaz. Az árak egyébként 3190-4190 Ft között mozognak + 10% szervizdíj, így esetemben az ár/érték arány is eléggé sántít... 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr7118706240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása