Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Csabi Konyhája & Chili House Burger Party @ Nagymegyer, Szlovákia

Ezúttal Nagymegyeren csapunk egy fergeteges hangulatú gasztro hepajt!

2019. július 03. - Csabi Konyhája

Két és fél évvel ezelőtt ismerkedtem meg a nagymegyeri Chili House kedves kis egységével és az ott eltöltött idő, valamint a fenséges falatok bizony azonnal rabul ejtettek és azóta is visszavágytam egy ismétlésre. Kössük össze a kellemeset a hasznossal elv alapján mi is lehetne jobb apropója a visszatérésemnek, mint az első Csabi Konyhája & Chili House Burger Party!!!

csk_chili_est_reszletek_1.jpg

A kizárólag aznap kapható spéci burger a blog olvasói számára minden bizonnyal ismerős lehet már, hiszen a mai napig ez az egyik legtöbbet emlegetett, mondhatni legnagyobb sikernek örvendő legendás CSK burger, amit azért néhány Chili House csavarral most jól megbolondítunk!

36340449_2139875706258246_4428731359489425408_o_1_1.jpg
krump.jpgA jó kis pirított házi buci aljára egy adag spéci fűszerezésű lilahagymalekvárt halmozunk, amire némi szintén házi ecetes cékla kerül majd. Ezen a fenséges ágyon foglal majd helyet a 16dkg ír marha húspogácsa ráolvasztott cheddar sajttal. Végül jön a kihagyhatatlan pirított bacon, pár karika csemegeuborka és paradicsom társaságában, az összeállítást pedig a Chili House házi szószával koronázzuk meg. A burgerhez pedig alapértelmezés szerint jár majd a jó kis házi fűszeres sültkrumpli és a házi szósz. Ízorgia a köbön! Egy igazán ütős burger csodával várunk mindenkit egész nap július 5-én! Ne hagyjátok ki!

A remekbe szabott burgeren kívül különböző sörökkel és fantasztikus kiülős résszel is várunk minden kedves vendéget, és ha még ez sem lenne elég, a Burning Angel chili manufaktúra is képviselteti magát a helyszínen, úgyhogy jó kis chili különlegességekben sem lesz hiány!

Facebook esemény

page.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr6514895290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása