Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

9. Csabi Konyhája X Chili House Burger Party (SK)

Elhozzuk Ausztráliát Nagymegyerre egy igen menő burger képében

2023. július 19. - Csabi Konyhája
Sokszor felmerül, amikor a következő burgerről beszélünk, hogy annyi szuper összeállításunk volt már, hogy olyan jó lenne visszahozni egy-egy kiemelkedően jól sikerült burgert. Csak az a helyzet, hogy amikor legutóbb is erről beszéltünk, egy hirtelen fordulattal meg is született a következő 3 esemény új burgere, haha, úgyhogy egyelőre szó sem lehet ismétlésről! A legújabb hamburgerrel egy kicsit Ausztráliába kalandozunk el ízügyileg és jó szokás szerint egy nem éppen hétköznapi összeállítás kerül majd terítékre július 22. szombati napon! 
unnamed_1_1.jpg

Az összeállítás központi eleme a már jól ismert marhahúspogácsa lesz (160g), amire szokás szerint cheddar sajtot is olvasztunk majd. Előtte viszont megágyazunk neki jégsalátával, lilahagymával, ecetes céklaszeletekkel és egy karika ananásszal, a buci aljára pedig egy jó kis prémium USA BBQ szószt adagolunk. Természetesen nem hiányozhat az összeállításból két szelet ropogósra sült bacon sem, a buci tetejét pedig egy nagyon menő, házi készítésű, spéci fűszerezésű tojáskrémmel kenjük meg!
Talán első olvasatra meghökkentőnek tűnhetnek az elemek, de az a helyzet, hogy egy minden képzeletet felülmúló, rendkívül egységes, harmonikus egésszé állnak össze az elemek, amit ezúttal is bűn lenne kihagyni! 
9_csabi_konyhaja_x_chili_house_burger_party_1.png
A fantasztikus burger specialitás mellett természetesen sörkülönlegességekkel és a már jól megszokott, alapvetésnek számító fergeteges hangulattal és remélhetőleg csodaszép idővel is tudunk majd várni mindenkit ezen a július végi szombaton! Mi már nagyon várjuk, hogy újra eltöltsünk egy felejthetetlen napot veletek! Ne feledjétek, időpontot és burgereket foglalni erősen ajánlott!

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr8418166646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása