Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

11. Csabi Konyhája X Chili House Burger Party, Nagymegyer (SK)

Ezúttal egy spéci bajor összeállítással járatjuk csúcsra a hambizás élményét

2024. április 22. - Csabi Konyhája
Itt az ideje berobbantani az idei Burger Party szezont! Szokásunktól eltérően ezúttal már áprilisban megkezdjük az események sorát, reméljük nem bánjátok! 
dsc05705.JPG

Egy eléggé specifikus összeállítással készülünk, egy igazán dögös bajor kompozícióval várunk minden egyes burger fanatikust!  Az összeállítás központi eleme a már jól ismert marhahúspogácsa lesz (160g), amire ezúttal német trappista sajtot olvasztunk majd. Az alsó régióban a zsemlét egy bajor mustárral kenünk meg és arra kerül majd egy jégsaláta-fehér hagyma-csemegeuborka ágy néhány pereccel megfejelve. Ezen a csodás alapon foglal majd helyet a sajtos húspogácsa, amire egy komolyabb adag saját készítésű, baconnel pirított káposztát fogunk még halmozni és végül egy autentikus, német currys ketchuppal zárjuk az ízorgiát. Egy igazán különleges és ellenállhatatlan ízbomba ez, amit szokás szerint bűn lenne bárkinek is kihagyni! 
dsc05709.JPG
A fantasztikus burger specialitás mellett természetesen sörkülönlegességekkel és a már jól megszokott, alapvetésnek számító fergeteges hangulattal várunk majd mindenkit ezen az áprilisi szombaton! Mi már nagyon várjuk, hogy újra eltöltsünk egy felejthetetlen napot veletek! 
11_csabi_konyhaja_x_chili_house_burger_party.png

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr2618387483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása