Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

12. Csabi Konyhája X Chili House Burger Party (SK)

A méltán nagy sikert aratott nachos burgerünket gondoltuk ezúttal újra

2024. július 15. - Csabi Konyhája
A tavaszi idénynyitó burger party után itt az ideje egy igazi nyári eseménynek is, ezúttal pedig visszanyúlunk egy kezdeti kompozícióhoz, az egyik talán legtöbbet emlegetett, legnagyobb sikert aratott NACHOS BURGERhez, de egy szimpla ismétlés helyett elég rendesen megreformáljuk azt. 
12_csabi_konyhaja_x_chili_house_party.png

A már jól ismert pirított buci aljára kezdésként a Chili House házi szószból fog kerülni egy adag, majd a jégsaláta-lilahagyma-paradicsom trión kívül házi készítésű mennyei, fűszeres tortilla chipset is pakolunk majd. Ezen a fenséges ágyon foglal majd helyet a szintén jól ismert prémium minőségű 160g marha húspogácsa, amire a sütés közben cheddar sajtot is olvasztunk. Az ízélményt pedig egy saját készítésű spéci avokádó krémmel fogjuk kimaxolni. Egy igazán különleges és ellenállhatatlan ízbombára kell tehát számítani, amit szokás szerint bűn lenne bárkinek is kihagyni és reméljük, hogy legalább annyira szeretni fogjátok a NACHOS BURGER 2.0-t, mint az elődjét! Ezúttal az AI azaz mesterséges intelligencia segítségével készült a fotó a burgerről, ami egyébként meglepően pofás lett, de azt már most garantálni tudjuk, hogy a valóság sokkal jobb lesz!
nevtelen_terv_2.png
A fantasztikus burger specialitás mellett természetesen sörkülönlegességekkel és a már jól megszokott, alapvetésnek számító fergeteges hangulattal és remélhetőleg fantasztikus időjárással is várunk majd mindenkit ezen a júliusi szombaton! Mi már nagyon várjuk, hogy újra eltöltsünk egy felejthetetlen napot veletek! Szokás szerint asztalfoglalás erősen javasolt, illetve ajánlott! 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr618444327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása