Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

8. Csabi Konyhája X Chili House Burger Party (SK)

Egy igencsak brutális burgerrel nyitjuk meg az idei szezont!

2023. május 20. - Csabi Konyhája

Végre valahára ismét kezdetét veszi az idei nagymegyeri burger party sorozat, immáron nyolcadik alkalommal megrendezve a Chili House fantasztikus egységében! Évadnyitóhoz méltó, igencsak brutális összeállítással fogunk várni minden burger fanatikust, és az események történetében először együtt kísérleteztük ki és teszteltük le a burgert egy korábbi nagymegyeri látogatásom alkalmával. 8_csabi_konyhaja_x_retro_burger_party.png

Az összeállítás központi eleme a már jól ismert marhahúspogácsa lesz (150g), amire cheddar sajtot is olvasztunk majd. Erre fog kerülni egy jókora kanálnyi fűszeres-paradicsomos-hagymás darált húsos ragu, másnéven Sloppy Joe, ami egy amerikai specialitás. A hús ebben az esetben is ugyanaz lesz, mint amiből a húspogácsát is készítjük! A zsemle aljára egy nagyon menő, szintén saját készítésű füstölt sajtos répasaláta fog kerülni, a felső régióban pedig néhány karika csemegeuborka és rántott hagymakarika igyekszik majd megtörni a húsos egyeduralmat. Az összeállítást pedig végül a már szintén jól ismert Chili House szósszal koronázzuk meg. Kíváncsian várjuk, hogy ki lesz, illetve lesz-e, aki majd ebből is kettőt fog bevállalni?

A fantasztikus burger különlegesség mellett természetesen sörkülönlegességekkel és a már jól megszokott, alapvetésnek számító fergeteges hangulattal és remélhetőleg csodaszép idővel is tudunk majd várni mindenkit ezen a május végi szombaton! Mi már nagyon várjuk, hogy újra csapjunk egy fergeteges fiesztát veletek!

Facebook esemény

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr9818112364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása