Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

10. Csabi Konyhája X Chili House Burger Party (SK)

A jubileumi eseményhez méltó, rendkívül dögös burgerrel készülünk

2023. szeptember 02. - Csabi Konyhája

2016 decemberével egy Juicy Lucy burgerrel kezdődött minden. Akkor jártam ugyanis először a Chili House-ban és azonnal bele is szerettem, majd 2 és fél évvel később került megrendezésre az első közös eseményünk, ami már rögtön az első alkalommal egy egészen elképesztő ünnepéllyé nőtt és azóta sem csitul a lelkesedés, a várakozás és az izgalom minden egyes alkalommal, újra meg újra! Most, a 10. Burger Party alkalmával egy igazi nagyágyúval készülünk, hiszen a mindent elindító Juicy Lucy burgert turbózzuk fel, méghozzá igencsak alaposan. 

10_csabi_konyhaja_x_chili_house_burger_party.png

A zsemle aljára a már jól ismert házi szószból fogunk adagolni és a salátaágyra lilahagymát, csemegeuborkát és szárított paradicsomot fogunk halmozni. Erre a zöldségágyra fog kerülni a cheddarral töltött 160g húspogácsa, amire még egy tekintélyes mennyiségű kéksajtot is olvasztunk majd sütés közben. Egy szelet serrano sonkával koronázzuk még meg a húspogácsát, az ízvilágot pedig egy komolyabb adag baconnaise-zel fogjuk csúcsra járatni! Hogy mi is az a baconnaise? Igazából egy baconös majonéz, amit mi még megcsibészítünk némi fűszerrel is, egy igazi ízorgiává varázsolva a már alapból is elég ütős majonéz & bacon párost. 

img_3787.JPG

Ez lesz tehát a jubileumi kis burgerünk, amit aztán tényleg bűn lenne kihagyni!
Szokás szerint burgert, illetve asztalt foglalni erősen ajánlott, az esemény megosztásáért, ismerősök meghívásáért pedig előre is jár a virtuális pacsi és puszi mindenkinek.

Facebook sesemény

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr7618203313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása