Lőrincz György otthagyva a bábeli zűrzavart, bisztrót nyitott a Dohány utcában. Miért választja az év konyhafőnöke a szabadúszó bisztrókonyhát ...
SÁRRÉTI CHILIFARM - ínyenceknek, bátraknak, haladóknak
Minden ami chili, minden ami erős!
A Sárréti Chilifarm 2012-ben kezdte meg működését, én pedig a 2014-ben megrendezésre került első erősevő versenyen ismerkedtem meg velük a ...
Burger Mustra #124 - Firpo Burger, Budapest
Ha egy hatalmas és finom burgerre vágysz, ami egyszerre modern és retro.
A Firpo Burger neve már ismerősen csengett számomra a látogatást megelőzően, hiszen olvastam is már róluk szóló cikket, illetve a nagy burger ...
Rakott zeller, ami majdnem rakott krumpli
Egy elég érdekes változata a rakott zellernek...
A tavalyi év vége felé csináltam már egy eléggé érdekes összeállítású rakott zellert és most is sikerült kitörni a megszokásból azt hiszem. ...
Újabb zabálás a Középkori Parasztétteremben @ Párkány (SK)
Harmadjára is egy hibátlan élménnyel gazdagodtam.
Sok újdonságot nem tudok már írni a Középkori Parasztétterem kapcsán, hiszen korábban már kétszer ( #1 , #2 ) is megtapasztalhattam, hogy az ...
ŰZZÜK EL A TELET #2 - Karfiolkrémleves füstölt cayenne-el
Egy igazi testet és lelket melengető leves.
Télvíz idején különösen jól tud esni egy igazán pikáns, ütős kis krémleves, én pedig a legjobb tudásomat latba vetve egy igazán extrém, ...
Burger Mustra #123 - Bridges Food Bar, Budapest
A Bridges az Üllői út Corvin Negyedhez közeli részén található és teljesen véletlenszerűen botlottam beléjük netes kutakodásom során ...
ŰZZÜK EL A TELET! #1 - Döbbenetes ízorgia, önként vállalt kajakóma
Zsíros, kiadós és brutálisan finom. A katarzis garantált!
Tartósan itt a kemény hideg a nyakunkon már egy ideje, ilyenkor sűrűbben előkerülnek olyan receptek, amik igazi nehéz, zsírosabb fogásokat ...
Burger Mustra #122 - Bp BARbq, Budapest
A VII. kerületi Akácfa utcában található Bp BARbq neve biztosan sokaknak ismerősen cseng, ha másért nem is, hát Serényi Zsolt, azaz a Tetovált Séf ...
Argentin angus rib eye steak serpenyőben sütve
Te is lehetsz házi steak mester, a folyamat egyszerűbb, mint gondolnád!
Nagyon szeretem a steaket, de az a nagy helyzet, hogy nagyképűség nélkül kijelenthetem, hogy az eddigi legjobb, amit valaha ettem, az első saját ...