Kókusztejes lencse

Kókusztejes lencse

Tarjával és jó sok fűszerrel készül ez a mennyei fogás

Csabi Konyhája 0

Ha év vége/eleje, akkor lencse! Különösebben nem szoktam a különböző szokásokat és babonákat követni, de mivel eleve nagyon szeretem a lencsét, ...

Mogyoróvajas-banános brownie

Mogyoróvajas-banános brownie

Egy ragacsos, tömény ízbomba

Csabi Konyhája 0

Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt nagyot fordult velem a világ. Amikor keresztlányom kérésére beleástam magam a brownie készítés rejtelmeibe, ...

Egy igazán különleges sajtos tészta

Egy igazán különleges sajtos tészta

Szalonnával, hagymával és camembert szeletekkel egybesütve

Csabi Konyhája 0

Egy instán látott receptvideó adta az ötletet a szóban forgó étel megalkotásához, ami egy igazán különleges élmény, egyfajta továbbgondolt, ...

Egy igazán őszies, sűrű leves

Egy igazán őszies, sűrű leves

Sütőtök, cékla, répa, kolbász és szalonna is gazdagítja az ütős ízvilágot

Csabi Konyhája 0

Az utóbbi időben többször is megmutatta igazi arcát az ősz, így aztán én is arra gondoltam, hogy egy jó gazdag, sűrű leves elkészítésével ...

Óbuda gasztronómiai olvasztótégelye az Átszálló

Óbuda gasztronómiai olvasztótégelye az Átszálló

Pékség és bisztró házasságából egyedülálló gasztrobástya született a Szentlélek téren

Csabi Konyhája 0

Rendes óbudai lakosként élénk figyelemmel követtem nyomon a Szentlélek téri HÉV megálló megújulását, szépülését, különös tekintettel a nem ...

süti beállítások módosítása
Mobil | Teljes