Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Sajtburger Pizza a Pizza Forte újdonsága

2023. október 22. - Csabi Konyhája

Szeptember elején jelent meg a Pizza Forte kínálatában a sajtburger és a pizza összeházasításából született újdonság, ami ugyan nem teljesen formabontó ötlet, de azért nem is egy hétköznapi szereplő egy pizzázó kínálatában. Korábban a Burger House és a Don Pepe is elkészítette már a maga verzióját, amit én lelkesen le is teszteltem anno, jelen esetben pedig csupán idő kérdése volt, hogy mikor kóstolom meg ezt a legújabb őrületet.

dsc05440.JPG

Klasszikus, 32cm tésztával rendeltem, ami így 3895 forintba került és a következő alapanyagokból állt össze a nagy mű: hamburger alapszósz, marhahús korong, paradicsomkarika, uborka, vöröshagyma, mozzarella, cheddar
Már a doboz átvételekor megállapítottam, hogy bizony jó súlyos egyeddel van dolgom, a nagy falatozás közben pedig igazából arra a következtetésre jutottam, hogy ez teljesen rendben van. Egy kicsit amolyan biztonsági játéknak is nevezhető, hiszen nincsenek benne kiugró elemek, ámulatba nem ejtett a kompozíció, ugyanakkor egy kivétellel belekötni se nagyon tudnék mibe, pontosan azt hozza ez a pizza, amit ígér. Viszont a húspogácsával nem igazán voltam kibékülve, ízre és állagra sem túl magas minőségű, így igazából egy kicsit aluljárós sajtburger hatását keltette az összhatás, aminek persze ugyanúgy megvan a maga bája, de ha egy komolyabb húst kapott volna ez a pizza, akkor most nem csak hogy egekbe magasztalnám az összeállítást, hanem egész biztosan máskor is enném. Így viszont megmarad az egyszeri gegnél nálam. Külön kiemelném viszont a rengeteg sajtot, ami álomszerűen nyúlt minden egyes falatnál. Az adagra sem lehetett panaszom, hiszen nem is bírtam egyszerre megenni, pedig nagyon éhes voltam. 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr4118236021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása