Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

BURGER & FRIES PIZZA a Don Pepe márciusi kínálatában

Egy eléggé vad keresztezése a dolgoknak...

2024. március 05. - Csabi Konyhája

A Don Pepénél nem kell a szomszédba menni az őrült ötletekért és az esetek többségében elég jól szoktak elsülni az igencsak merész műfaji keresztezések, extrém ötletek és az egészen elképesztő ízkeveredések. Ezúttal a hamburger + édesburgonya párosából készült pizza, ami a márciusi ajánlatot erősíti, számomra pedig egyértelmű volt, hogy ki kell próbálnom. Szokás szerint a békásmegyeri étteremből rendeltem.

dsc05819.JPG

A dobozt átvéve rögtön feltűnt, hogy bizony egy igencsak megtermett példánnyal van dolgom, hiszen a szokásosnál jóval súlyosabb volt a pizza. Felnyitva a dobozt nem ért meglepetés, pontosan azt kaptam, amit a leírás és a promo fotó alapján vártam. A tésztára cheddar sajtszósz alap, paradicsom, vöröshagyma, bacon, marhahús burgerpogácsa, édesburgonya hasábok, BBQ szósz és mozzarella került. (4290.-)

dsc05821.JPG

Az ízvilág is pontosan azt hozza, amit előzetesen várni lehetett, hiba nincs benne, nálam viszont valahogy mégsem állt össze a kép. A cheddar szószos alap és a mozzarella duója tök jó, de a pizzatészta és a bőkezűen adagolt édesburgonya kettősét eléggé nehezemre esett értelmezni. Talán az is jobban állt volna az összképnek ha inkább több, kisebb húspogácsa kerül a pizzára, illetve némi uborkával is fel lehetett volna még dobni az ízvilágot. Összességében persze elmondható, hogy abszolút jó poén, de azért nem mondanám, hogy újráznék belőle, viszont vállalkozó szellemű egyéneknek egy egyszeri próbát megérhet a dolog. Na meg azt még mindenképp kiemelném, hogy az adag az igen komoly, nem egy kezdő szint.

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr7518345679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása