Májusban a Don Pepénél ismét a Gyulai kolbász került a havi ajánlatok középpontjába és régi ismerősök mellett azért egy újdonság is helyet kapott, ez pedig az általam már 2 évvel ezelőtt letesztelt VASÁRNAP REGGELI PIZZA továbbfejlesztett változata, a SZOMBATI BRUNCH (4990.-), amit szokás szerint a békásmegyeri étteremből rendeltem.
A leírás szerint a következő alapanyagokkal pakolják meg a pizzatésztát: fokhagymás sajtkrém, Gyulai kolbász, bacon, érlelt sonka, lilahagyma, paradicsom, hegyes erős, tükörtojás és füstölt mozzarella. Ránézésre helyén is volt minden, falatozás közben igazából egyedül a fokhagymás sajtkrémet hiányoltam az ízvilágból, de ezt leszámítva amúgy rendben volt minden. Egy igazán emberes összeállítás ez, aminek az elfogyasztása után azért rendes jóllakottság lett úrrá rajtam. A csípősség is rendben volt, a tükörtojás lágyan tartásáért pedig külön jár a pacsi. Összességében pedig azt kell, hogy mondjam, rendben volt az összeállítás, pontosan hozta, amit a leírás alapján várhat az ember, egy igazán laktató, ütős összeállítás ez!