Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Mozzarella Caprese Pizza a Don Pepe havi kínálatában

A hónap extra ajánlata semmi extra, "csak" egy tisztességes, finom pizza

2024. szeptember 24. - Csabi Konyhája

A Don Pepe szeptemberi akciós ajánlatai közül a hónap extra pizzája pont azzal fogott meg, hogy igazából semmi extra, "csak" egy tisztességes összeállítás, ami a kevesebb néha több elvet hirdeti. Én pedig pont valami ilyesmire vágytam egy hónap után hazatérve, ebéd alternatívákon gondolkodva. Szokás szerint a békásmegyeri étteremből rendeltem. (3990.-)

dsc05991.JPG

A tésztára paradicsomszósz, olívabogyó, paradicsom, mozzarella, érlelt sonka és friss bazsalikom került, mindez pedig jó érzékkel és tisztességes mennyiségben eloszlatva. Ami elsőre feltűnt, az a tészta vastagsága, vagyis jelen esetben a szokásosnál némileg vékonyabb jelenléte volt. Minden egyes összetevő tette a dolgát és egy nagyon egységes, harmonikus ízélménnyé állt össze az egész. Adagra is jól teljesített az összeállítás, így aztán összességében elmondható, hogy nagyon korrekt ez a már csak néhány napig elérhető pizza.

dsc05990_1.JPG

dsc05992.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr2918498326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása