Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

SALMONISSIMO PIZZA a Don Pepe júliusi újdonsága

Avokádókrém és grillezett lazac teszi igazán különlegessé

2024. július 03. - Csabi Konyhája

A Don Pepe júliusi ajánlatai közül egyértelműen az EXTRA PIZZA keltette fel leginkább az érdeklődésemet, ami nem is csoda, ha elolvassuk az alkotóelemek listáját: avokádókrém, grillezett lazac, füstölt mozzarella, gomba, cukkini, padlizsán, aszalt paradicsom, kaliforniai paprika (4590.-)

dsc05911_1.JPG

Jó szokásom szerint a békásmegyeri étteremből rendeltem, a dobozt átvéve pedig izgatottan nyitottam azt ki. Az elém táruló látvány a promó fotóhoz képest azért kevésbé volt kifinomult, de bíztam benne, hogy ez lesz az egyetlen problémám összességében. Az avokádókrém egyértelműen hatalmas plusz az ízvilágban, ami a lazaccal egy nagyon érdekes és különleges párost alkot. A zöldségek is kellően érdekes ízeket adnak az élményhez, még ha némelyik összetevő után azért erősen nyomozni is kellett. Az aszalt paradicsom viszont nálam mindig, minden körülmények között egy hatalmas plusz. Összességében elmondható, hogy egy igencsak fullos ízélményt sikerült megálmodni erre a hónapra, és hát az adagra se lehetett panaszom. Még ha nem is sikerült teljesen hibátlanra, azért ízre és adagra is jóra vizsgázott ez a nem éppen mindennapi pizza kompozíció!

dsc05910_1.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr4618439909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása