Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

GYULAI KOLBÁSZOS VASÁRNAPI REGGELI! PIZZA a Don Pepe májusi kínálatában

Ez az ütős összeállítás inkább egy ütős ebéd, egy kiadós reggeli minden összetevőjével

2023. május 08. - Csabi Konyhája

A májusi hónap a GYULAI KOLBÁSZ jegyében zajlik a Don Pepénél, hiszen az akciós kínálatban 6 étel is található, főszerepben e viharsarki finomsággal. Természetesen azonnal élénk érdeklődéssel szemléztem az ajánlatot, mivel nem csak nagy kolbászkritikus és rajongó vagyok, hanem földi is ugye. Végül a legdurvább ajánlatra neveztem be, szokás szerint a békásmegyeri étteremből rendelve. (3990.-)

dsc04998_1.JPG

A dobozt kinyitva rendkívül biztató kép fogadott, azt pedig külön üdvözöltem, hogy a tükörtojás sárgája lágyra lett hagyva, ezért jár is a virtuális pacsi kapásból! A tésztára egyébként sajtkrém, Gyulai kolbász, lilahagyma, paradicsom, hegyes erős, tükörtojás és füstölt mozzarella került, ráadásul a lehető legjobb érzékkel és kellő mennyiségben adagolva. A vékony kolbászkarikák kellemesen ropogósra sültek és hát ízben hozták a kötelezőt. A hegyes erős a lehető legoptimálisabban adott csípősséget az ízvilághoz, miközben a sajtkrémes alap és a füstölt mozzarella párosa is megadta azt a bizonyos pluszt az élményhez. A lilahagyma, a paradicsom és a tükörtojás triójával pedig tényleg összeállt egyfajta elvadult reggeli egysége. Összességében igazából tényleg nem tudnék mibe belekötni, egy nagyon korrekt és ütős pizza ez, amit a végén ugyan kicsit szuszogva, de legyűrtem egyszerre.  

dsc04999_1.JPG

dsc05001_1.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr5118115940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása