Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Nachos Pizza a Don Pepe havi extra ajánlata

Egy újabb elvetemült párosítás.

2018. április 10. - Csabi Konyhája

Nagyon szép emlékeket őrzök a tavalyi chili con carne pizzáról, így amikor megláttam a Don Pepe áprilisi extra ajánlatát, a Macho Nachos Pizzát (2390.-), azonnal elégedetten csettintettem egyet, hogy na jó, ezt muszáj lesz kipróbálnom! Ugyan jelen esetben a nachos-t házasítják össze a pizzával, ami megint csak egy nagyon nagy pozitív előjel számomra, azért nem kevés hasonlóságot találhatunk a kettő pizza között. Szokás szerint az óbudai egységből rendeltem, és most még azon se lepődtem meg a szórólap alapos tanulmányozásának köszönhetően, hogy bizony egy Mizo kávé is érkezett ajándékba a rendelés mellé!

dsc04904.JPG

Igazából már a promo fotó láttán és a leírást tanulmányozva is szöget ütött a kérdés a fejembe, hogy mégis hogy a francba kell ezt megenni? Mert hogy a pizza közepén helyet kapott egy kis tészta koszorú, amibe guacamole és cheddar szósz került. Mártogassam bele a tortilla chipset és csak utána essek a pizzának, vagy talán terítsem be a szószokkal az egész pizzámat? Én valahol a kettő között cselekedtem, először mártogattam egy kicsit majd barbár módon szétszedve ezt a remekbe szabott alkotást vad szeletelésbe és öntögetésbe kezdtem, majd nekiestem a falatozásnak.

Nincs ezen igazából mit ragozni, a leírtaknak megfelelően megkaptam mindent, amit egy brutális nachos partitól várna, várhat az ember. A már említett két szószon kívül van itt még jalapeno, tejföl, mozzarella, cheddar, valamint nagy örömömre darált hús és hát nem hiányozhatott a jó öreg salsa szósz sem, mindez pedig a már jól ismert Don Pepe pizzalapra halmozva. Mit is mondhatnék... Egy igazi ízbomba, egy olyan őrült kavalkád az egész, amitől megint csak kaján vigyor ült ki az arcomra. Én mint hatalmas nachos rajongó azt mondom, hogy ez a párosítás egyszerre beteg és ellenállhatatlan kompozíció, nem mellesleg pedig borzasztóan laktató! Nekem első nekifutásra csak a felét sikerült megennem, és azt kell mondanom, hogy a későbbiekben hidegen elfogyasztva egy teljesen új, ugyanakkor szintén vadítóan finom ízélményt biztosítottak a szeletek, amiket összefordítva szendvicsként fogyasztottam el a legnagyobb megelégedettség közepette.

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr7113816304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása