Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Pizza Me vs. Döner Kebab Expressz

2016. július 12. - Csabi Konyhája

Az a helyzet, hogy egy ideje érett már ez a cikk, hiszen mindkét helyen többször is próbálkoztam már, és mivel a körúton a Király utcánál közvetlen egymás mellett található a két egység, gondoltam összeeresztem a két helyet egy cikkben!

dsc07602.JPG

Na kezdjük a Döner Kebab Expresszel! Többször, több helyen is próbálkoztam már korábban és kivétel nélkül negatív élménnyel gazdagodtam. Hiába az 500 forintos ár, ez egyszerűen nem jó. Kevés a hús és jellegtelen ízű, ellenben elég rendesen tele van töltve zöldséggel, ami még annyira nem is lenne baj, de az arányok elég rossz érzékkel lettek kialakítva és ez így ebben a formában egy rossz vicc. A kontakt grillben melegített pitáról nem is beszélve. Legutóbb ráadásul egy akkora kanál erős pistával lett megbolondítva az egész, hogy azt hittem fejre állok. Amit viszont a legkevésbé sem értek, hogy mégis hogy a francba tudnak ennyire gombamód szaporodni az egységeik? Én már tényleg eljutottam arra a szintre, ha nincs más lehetőség, akkor inkább nem eszek semmit...

dsc07628.JPG

Na ezzel ellentétben viszont az eddigi két élményem tökéletesen hibátlanra sikeredett a Pizza Me esetében! Kedves kiszolgálás, mindig friss és többféle pizza, amit sütőben melegítenek meg mielőtt kézhez kapnánk. Elsőként egy füstölt sonkásra mentem rá, amihez opcióként rukkolát is lehetett kérni, én kértem és kaptam is jó bőségesen. A második alkalommal ezt nem kérdezték, nem tudom, hogy ez pizza függő-e esetlegesen, de egyébként a legutóbbi élménnyel se volt gond. 470 forintért mindenképp nagyobb élmény mint a szomszédos kebab. A tésztája egyébként nagyon vékony és finom, kellemesen ropogós, ugyanakkor a feltéteknek köszönhetően mégis kellemesen szaftos az egész és tényleg egy olyan élményt nyújt, amire azért nem feltétlenül számítana az ember az éjszaka közepén a körúton.

dsc07599.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr678883212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása