Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

A Római parton #2 (Leander Terasz)

2013. február 01. - Csabi Konyhája

Gondolkoztam, hogy vajon írjak-e azon alkalmakról is, amikor nem minden úgy sült el, ahogy azt vártam, vagy ha éppen kifejezetten rossz élményben volt részem valahol? A kezdeti kétségeimen felülkerekedve végül rájöttem, hogy miért is ne?! Nyilván elsősorban nem az otthoni főzőcskézéseim fognak a negatív rovatban szerepelni, hiszen manapság azért nem olyan ritka dolog az, ha az ember valahol nincs teljesen megelégedve a szolgáltatással... :)

Az előző hekkezős sztori igencsak fényesre sikeredett, hiszen csak úgy röpködtek a dicsőítő jelzők a leírásban. Nos, egy másik alkalommal, gondolva egy nagyot egy másik helyet támadt kedvem kipróbálni, ami történetesen a Leander Terasz volt. A Jancsi Büfés élménnyel ellentétben itt rogyásig tele volt a part, így a kiszolgálás is kissé kaotikusabban zajlott mint az előző alkalommal. Nem csicsáztam túl a dolgot, egy hekket kértem steak burgonyával és kovászos uborkával, a várakozás idejére pedig egy korsó sört. A kiadásnál a koviubi lemaradt és állították, hogy nem is kértem, de szerencsére viszonylag zökkenőmentesen sikerült a hiányt pótolni. Azonban a halacska már ránézésre se közelítette meg a Jancsi Büfében felszolgált mennyei csodát. Sajnos ez az ízére is igaz volt. Nem hogy pikáns nem volt, de az általam igencsak taszító pocsolya íz járta át az egészet, ezzel pedig el is mondtam mindent a halról. Nem volt jó. De legalább a krumpli finom volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr928577508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása