A Don Pepe áprilisi újdonságait látva nem igazán dobtam hátast, még talán a piadina tűnt a leginkább érdekesnek, izgalmasnak sütőtökkel és kacsahússal a főszerepben, így erre végül ezt le is teszteltem. (3890.-) Szokás szerint a békásmegyeri étteremből rendeltem.
A hivatalos leírás szerint sajtkrém, paradicsom, sütőtök, kacsacomb, BBQ szósz, füstölt mozzarella és rukkola alkotja a feltétek sorát. Ízvilágát tekintve sajnos pont a két főszereplő teljesített a leghaloványabban, sokkal inkább egy sajtos BBQ összeállítás érzetét keltette az egész. Sajt viszont legalább tényleg tisztességes mennyiségben került bele. A kacsahús a roppant gusztusos promóképpel ellentétben számomra kissé érthetetlen módon kis, száraz, íztelen kockák képében mutatta meg magát, egyértelműen a leggyengébb pontja volt a kompozíciónak. Összességében így aztán mi mást is mondhatnék, mint hogy egyértelmű csalódás volt ez az alkotás.