Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

GYULAI KOLBÁSZOS LEGÉNY LEPÉNY a Don Pepe decemberi kínálatában

Ismét a Gyulai Kolbász került a havi akciós ajánlatok középpontjába

2023. december 12. - Csabi Konyhája

Májusban már volt olyan akciós hónap a Don Pepénél, hogy a Gyulai Kolbász lett a középpontba helyezve, ezt pedig most az év végén jól megismétlik. Anno az extra pizzát teszteltem, így egyértelmű volt, hogy ezúttal valami mást kóstoljak. A GYULAI KOLBÁSZOS LEGÉNY LEPÉNY lett a választottam, amit a Menyecske utcai étteremből rendeltem.

dsc05585_1.JPG

A feltétek sorát fokhagymás tejföl, Gyulai kolbász, főtt tojás, hegyes erős paprika, lilahagyma, paradicsom, füstölt mozzarella gazdagította, mellé pedig szokás szerint érkezett a tejföl és a paradicsomos szósz. (3590.-)
Első ránézésre hozta a szokásos formáját a piadina, kettényitva pedig megmutatta magát a bőséges feltétek sora. Ízre nem is okozott meglepetést a mű, pontosan azt hozta, amit a leírtak alapján el lehetett képzelni. Egyedül a hegyes erőssel kapcsolatban volt nekem annyi problémám, hogy egyáltalán nem volt erős. Ettől eltekintve egy igazán ütős és igencsak laktató összeállítás lett ez. 

dsc05582_1.JPG

dsc05583_1.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr5418279673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása