Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Burger Mustra #26 - Instant, Budapest

2015. január 06. - Csabi Konyhája

Körülbelül évente egyszer valamilyen okból elkeveredek az Instantba, a budapesti éjszakai élet egyik megkerülhetetlen bástyájába, jelen esetben például egy jó kis év végi zenekaros megbeszélés & italozás volt az apropó. A helyet gondolom nem kell különösebben bemutatni a pesti lakosoknak, vagy bárkinek aki akár csak egyszer is megfordult a fővárosi éjszakai életben. Nagy meglepetésemre (vagy talán nem is olyan nagy meglepetés ez ma már), de ide is betört a burger forradalom és meg is beszéltük már az elején, hogy majd kilépőnek mindenképpen legyűrünk egyet!




Nincs túlbonyolítva a dolog, lehet sima vagy sajtos hamburgert kérni, értelemszerűen mi ez utóbbit próbáltuk, amiért mindössze 900 forintot kellett fizetni. Kissé szkeptikusan, de annál kíváncsibban vártam a mű elkészültét. A hús frissen sült, ami mondjuk már kapásból hatalmas plusz pont. Kézhez kapva az árut már ránézésre és illatra is roppant megnyerő volt az egész és a zsemle közé kukkantva is arra kellett jutnom, hogy ez bizony egy korrekt darab! Semmi extra, ugyanakkor ami belekerült (húspogácsa, jégsaláta, paradicsom, lilahagyma, ketchup, mustár, sajt), az mind rendben van, a hús ráadásul kifejezetten jó, fűszeres, borsos. Ennyi pénzért azt hiszem ez egy igazán becsületes, lelkiismeretes burger. Figyelembe véve, hogy a kötelező ruhatár 300 Ft-ba került, egy ilyen hamburger 900-ért szinte ajándék. :)




A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr218577158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása