Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Burger Mustra #72 - All About Street Food, Budapest

2015. december 26. - Csabi Konyhája

A Kálvin tér melletti Múzeum utcában található All About Street Foodra még valamikor nyáron figyeltem fel többször is elsétálva mellette. Nemrégiben pedig a Street Food éjszakája kapcsán is megint belefutottam a névbe, majd a Burger Card oldalán börzézve eldöntöttem, hogy itt az ideje előrevenni a hely meglátogatását a listámon, főleg, hogy az étlapra rálesve igencsak meggyőző kínálattal szembesültem, hiszen rendkívül színes, izgalmas, érdekes burger összeállításokkal és remekbe szabott pastramikkal is támad az All About Street Food!


Hétfő délidőtájban néztem be hozzájuk és legnagyobb meglepetésemre igencsak nagy belülről  a hely. A fogadtatás rendkívül szimpatikus és kommunikatív volt és rögtön sikerült azt a három burgert beajánlani, amiken pont én magam is gondolkoztam előzetesen. Végül a Smokey Blue mellett döntöttem és még egy pohár Propaganda sört is bekértem biztos ami biztos. A sör egyébként nagyon kellemes előételnek bizonyult, túl sokáig nem tudtam mondjuk szürcsölgetni, mivel igen hamar meg is érkezett a burger egy jó kis vágódeszkán.



A zsemle az édesebb fajtából való, teljesen jól működik, friss, könnyed. Viszont ami szinte egyből feltűnt és mint egyetlen, de igencsak fájó pontja volt az összeállításnak, az a totálisan szárazra sütött hús. Erre mindenképp érdemes lenne odafigyelni, javítani rajta, mert amúgy nagyon dögös az összeállítás. A bacon, a karamellizált hagyma és az aoili triója nagyon jól felhúzza az élményt, de az igazi nagyágyú bizony az észvesztően finom, kissé krémes állagúra olvadt gorgonzola sajt, ami egy teljesen új dimenzióba repíti a burgert, amibe még egy levél római saláta is került, mint sztenderd tartozék. Tényleg kár a hús miatt, de még így is igen esélyes, hogy visszatérek még, hiszen a burger kínálat tényleg egészen elképesztő, valamint a pastrami is igen csábítóan hat egy visszanézésre. A számla végösszegéből egyébként 10% kedvezményt kaphatnak a Burger Card tulajdonosok, egy röpke de annál tartalmasabb beszélgetésnek köszönhetően pedig azt is megtudtam, hogy hamarosan új helyre költözik majd az AASF, amit majd biztosan meg fogok nézni én is magamnak.



A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr918576890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása