Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

A Burger House bemutatja: The PeP Burger

Bemutatva, újraértelmezve, csak ebben a hónapban, jótékonysági céllal.

2016. október 17. - Csabi Konyhája

Nem mindennapi dologgal rukkolt elő a Burger House, hiszen egy olyan egyedi ötletet valósított meg a BH, miszerint konkurens burgerezők egy-egy burgerét készítik el hónapról hónapra, amit aztán kizárólag a Burger House Nyugati egységben lehet kapni egy hónapon keresztül. Minden egyes eladott burger árából pedig jelen esetben 1000 forint valamilyen jótékony célra lesz fordítva. Na ez a nem semmi! Elsőként a The Pep Burger kerül ebben a formában bemutatásra, illetve az ő egyik burgerüket lehet megkóstolni egy kicsit Burger House-osított verzióban.

dsc00080.JPG

pep.jpgA Burger House-ról már nagyon sokszor írtam itt a blogon, a PeP-ről pedig az idei Hamburger Days kapcsán írtam igencsak elismerő sorokat. A burger már első olvasatra és a képet elnézve is roppantul gusztusos darab. A szokásos kiváló minőségű házi buci alja avokádókrémmel van megkenve, erre jön a ruccola majd az igencsak méretes 18 dekás húspogácsa, ami kéksajttal lett megtöltve! Van itt még egészen kiváló bacon chips és savanyított lilahagyma, amit anno a Revoluciónban ismertem meg és lettem azonnal óriási fanatikus, itt is kiválóan működik. Végül de nem utolsósorban pedig harissa majonéz került még a buci kalapjára belülről. Mindez pedig egy fantasztikus ízorgiává áll össze, amire tényleg nehezen lehet szavakat találni és az is egészen biztos, hogy nem lehet minden sarkon ilyet, vagy még csak hasonlót se enni. A kéksajtot leszámítva egyik összetevő se próbál a másik felé kerekedni, nagyon jó egységet alkotnak a szereplők és tényleg a legutolsó falatokig érik újabb és újabb impulzusok az embert, amiért mindenképpen jár a hatalmas pacsi a készítőknek és természetesen az összeállítás kitalálójának egyaránt. Egyszerűen tényleg lehetetlenség belekötni ebbe a burgerbe, egy hatalmas katarzis a köbön és pont annyira extrém, hogy megadja azt a bizonyos pluszt, amit én mindig keresek. Aki már unja a szokványos hambikat és szeretne valami különlegesebbet kipróbálni, az mindenképpen repüljön rá erre, amíg még teheti és természetesen ne hagyjátok ki a PeP Burgert sem az Arany János utcai metrómegállónál, ahova hamarosan én is benézek majd, hiszen a Hamburger Day után mindenképp szeretném majd hazai pályán is lecsekkolni a kínálatot!

Én ismételten csak gratulálni tudok a Burger House-nak az ötletért és a kivitelezésért, a jótékonykodásért pedig pláne. Kíváncsian várom, hogy melyik hely lesz a következő kiválasztott, illetve milyen burger fog készülni. Mindenesetre igencsak magasra lett helyezve a léc ezzel a hambival!

dsc00084.JPG

dsc00087.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr3911814137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása